Yaka Kolye

"Satın alıp bir türlü kullanamadıklarım" adlı kara listemde olan yaka kolye her gün yatak odasındaki takı kutusunda mahsun mahsun bana bakıyordu. Yaklaşık iki ay karşılıklı bakıştık. Zaman zaman elime alıp boynuma tutup arkasından vazgeçmişliğim oldu. Takmak için kararlı adımlarla gidip uyduramayıp bıraktığım da oldu birkaç defa. O ise aynı yerde sabırla bekledi. Gün bugün dedim bu zulmü bitirmek içim uyar uymaz demeden taktım yaka kolyemi. Ohh be, o rahat ben rahat. Hiç değilse para verdim bir kere bile takmadım demem artık. Bir kere taktım işte. Altın kaplaması yalnız kalmasın diye altın renkli saatimi de arkadaş yaptım kendisine. Böyleyken:


Böyle oldu:


Şeytanın bacağını kırdım arkadaş. Kullanılmayanlar diye birşey olmayacak artık dolabımda. Ne varsa değerlendirilecek, ezbere alınmayacak, alınanlar tepe tepe kullanılacak. O kadar!

http://ebrueliacik.blogspot.com/

4 yorum:

  1. Ha ha ha ha, hadi bakalım görücez :)
    hem çok kararlı gördüm seni, bendekileri de göndereyim de arada onlar da çıksın. Para verdim kullanılmadı olmasın hesabı ....

    YanıtlaSil
  2. Kullanmadıkları gönder kullanayım sende benimkileri kullan :) Bu kadar uğraşacağımıza kullanmayacağımız almasak? :)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten güzel durmuş. İyi ayarlamışsın. Bir ara maskelikedi.com sitesinde ki yaka kolyelere bakmanızı tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hemen oraya ışınlanıp bakıyorum :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.