Bir Shoetek Bir Koton Bir Collezione


Shoetek ten  yaklaşık iki ay önce aldım bu ayakkabıyı ve çok komik bir fiyatı vardı. Bir kere gece çıktığımızda giydim. Çok rahat ettiğimi söyleyemem. Çünkü saatlerce giyilecek bir topuk değil ama görüntüsü güzel. Shoetek ten geçen sene de iki tane yağmur botu almıştım. Hem kargo süresi, hem de müşteri memnuniyeti konusunda titizler. Gelen ürünlerin hiçbirinde sürpriz yaşamadım. Aynen sitede ne görüyorsan o.



Koton dan alıp havalardan dolayı henüz giymediğim elbisemde dolapta benimle buluşacağı günü bekliyor. Havalar sıcaktı aldığımızda ve kumaşı kalın gibi. Burdan hareketle sonbahar kış ayında giyilir diyerekten beklettik. Artık sırası geliyor yavaş yavaş. Üzerime giyip denediğimde Serhan çok beğendi.




Bir de haftasonu aldığım hırka var. Triko üzerinde kadife küçük yıldızlar var. Elçinle beraber çıktığımız alışveriş turunda Tunalı Collezione dan aldım.


Ya şimdi Collezione deyince aklıma ne geldi. Eskiden Elçin buraya gider gelir kendine güzel şeyler bulurdu. Gösterip şunu şu fiyata aldım filan derdi. Biz de işyerinden arkadaşım Nedimeyle iş çıkışı gezme dolaşma turlarımızda bi hevesle girer, ama istisnasız  her seferinde elimiz boş çıkardık. Gözümüze hiçbişey hoş görünmezdi. Çıkışta da Elçinin kulakları çınlatırdık. O nasıl buluyo da biz girip çıkıp boş dönüyoruz şu Collezione dan diye. Hayır sanki çok önemli git nerden beğeniyosan, mango mu zara mı ordan al kardeşim, hırsın niye?
Efendim bu anlattığımın üstünden en az dört beş sene geçti. Nedime arkadaşımla değil çarşı alışveriş filan birbirimizi zor görür olduk. Kader utansın. Haftaya bir organizasyon yapıp görüşelim dedik bakalım.
Bu arada laneti kırdım bu mağazada bana da yer var artık! :)

6 yorum:

  1. Ebrucum şimdi daha bir hırs yaptım :) İlk iş Tunalı Collezione'e gitmek ve -yakışsın yakışmasın önemli diil-bişi alıp çıkmak :)) Bu arada en son seninle gitmişimdir zaten, takriben 5-6 yıl önce :)

    YanıtlaSil
  2. Bak yine eski hırsın kabardı, nası gaza getirdim ama :) Hahahaahaa ya düşününce daha çok gülüyorum ::)))))

    YanıtlaSil
  3. bu koton elbiseyi denemiştim bir ara, alsam mı almasam diyip bırakmıştım.. ama sen iyi yapmışsın alıp, güle giy tüm yeni kıyafetlerini ^^

    bana da beklerim seni:
    edankb.blogspot.com
    sevgilerr :)

    YanıtlaSil
  4. Shoetek ürünlerini sitemizde bulabilirsiniz www.yokyok.net

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.