Butigo Alışverişim

 Butigo dan siparişim jet hızıyla geldi. 24 saat bile olmadan kargo elime geçti. Ödemeyi yapar yapmaz İvana Sert ten mesaj geliyor, özel tasarım Butigo lardan birine sahip oldun filan diye ☺ Sonra İvana senin için bir test yapıp sana özel bir butik hazırlıyor. Hoşuma gitti sitenin tasarımı, sadeliği ve fotoğrafların kalitesi. Modelleri de her tarafta görmekten gına gelen tiplerden biraz daha farklı. Gelen ayakkabılar aşağıda fazla söze gerek yok. Buyurun inceleyin.


Kutular şık, ayakkabılar çingene pembesi tül kese içine konmuş. Tam kokoş tasarım.


Rengine vurulduğum mor süet botlar:


Artık benim...


Bu da gri platform topuklu bot. 





Butigo alışveriş hikayem böyle.  Butigo modellerini incelemek isterseniz tıklayın. Kargonun ertesi gün ulaşması, fotoğraflarda görünenden farklı bişey gelmemesi, ambalaj ve sunumun şıklığına bayıldım. Kalitesine de bakacağız artık. Memnun kalırsam İvana cığımdan alışverişe devam ☺



19 yorum:

  1. canım mor botlarına bayıldım :)))
    ikiside çok güzel...
    güzel günlerde kullan inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin :) İnşallah, teşekkür ederim :)

      Sil
    2. canım botlarını 1 numara büyük mü aldın yoksa normalde kaç giyiyorsan onu mu aldın? :))
      kalıpları güzel mi?

      Sil
    3. Ben normalde 36 giyiyorum ama bu tip botlarda üst kısım tam oturmasın diye 37 alıyorum. Burda da öyle yaptım canım. 37 lerde tam oldu. Sende öyle yap bence. Zaten istediğin kadar değişim hakkın var.

      Sil
  2. merhabalar adaşım, bu aralar ankaraya taşınma ihtimali olan biri olarak bloğunuz gezinirken dikkatimi çekti.Bu ara Ankara ile yatıp kalkıyorum ne de olsa. Alışverişiniz çok hoş hemen bende ziyaret ettim bu güzel cicileri.Güle güle kullanın.Bende beklerim bloğuma.Selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ankara ya geliyorsun demek, şimdiden hoşgeldin :) Teşekkür ederim beğenmene sevindim ben de uğrayacağım bloguna :)

      Sil
    2. Eşimin işinden dolayı daha karar aşamasındayız.Benim işim çocuğun okulu derken biraz korkuyorum.Nerede oturulur hiç bilmediğimiz bir şehir.

      Sil
    3. Kararının netleşince sormak istediğin şeyler olursa fikir veririm, yardımcı olmaya çalışırım :) Hayırlısı olsun.

      Sil
  3. ikisine de bayıldımm ama mor rengini çok sevdiğim için onu ayrı bir beğendimm inşallah güzel oldukları kadar rahattırlar da güzel günlerde kullan ikisini de :)

    YanıtlaSil
  4. oy oy morlara bayıldım.ivana bu işi biliyor...güle güle giy:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ebru :) Bu ırkın kadını olup da işi bilmeyenini gördün mü?

      Sil
    2. doğru söze ne denir?:)

      Sil
  5. gri renkteki botları bende çok beğendim bende almayı düşünüyorum ama 14 cm topuk sokak için biraz abartı mı olur rahat olur mu diye kararsızım ..:( sen memnun musun? bikaç tane ayağındayken foto koyabilir misn? hemen cevap yazarsan çok sevinirim bitmeden alırım inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayakta durmak yada yürümek için uzun bir topuk her ne kadar platform olsa da...

      Sil
  6. Mrb Ebru hanım bende bu mor botlardan almak istiyorum ancak butigo uzun süredir bakımda olan bir site bende bu yuzden ulaşamıyorum size faturayla birlikte gönderilen bir numara vs yok mu ya da ulaşabilecegimi düsündüğünüz herhangi bir yer?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır maalesef yok, faturayı saklamadım. Yakında açılır diye düşünüyorum ama mor botları alalı iki sene oldu aynısından çıkarırlar mı bilmiyorum...

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.