Kentpark Burger Story

Ankara da olup da gitmeyen var mı bilmiyorum, varsa onlara tavsiye ediyorum mutlaka deneyin. Burger Story de hamburger yemek herhangi bir hamburgerciden çok farklı. Yılbaşının ertesi günü geç kalkıp karnımız zil çalınca Serhanla düşündük ne yesek ne yesek diye...Hamburger deyince de aklımıza ilk burası geldi. AVM açılsın diye iki saat bekledik sağda solda oyalandık hatta :) 
Hamburger çeşidi bol, köftenin az mı çok mu pişeceğine siz karar veriyorsunuz. Tırtıklı patatesleri ise tam lezzet bombası, hatta burgerinden bile iyi bence. Hamburger eti kalın, tadı leziz ama ekmeği keşke daha özel bir ekmek olsa. Çok daha iyi olur, nacizane fikrim.
Dekorasyonu, menü çeşitliliği, köftesinin ve patatesinin lezzeti ile diğerlerine göre üst sınıf burgerci diyebilirim. Tabii Mc in ya da Burger in iki katı fiyat olduğunu söylememe gerek yok ☺ Burası 2 yıldır var, biz de severek gidiyoruz, fotoğrafları çekince burada da bahsetmek istedim. Şimdi yine çok canım istedi...

6 yorum:

  1. Ankarada değilim ama yolum düşerse aklıma yazdım :))
    afiyet olsun canım..........

    YanıtlaSil
  2. sorun ben de mi bilemiyorum ama fotağraflarını görüntüleyemiyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla bir sorun yok neden acaba?

      Sil
  3. ben de ankarada oturuyorum fakat çok fazla evden çıktığım söylenemediği için gitmiş değilim. En kısa zamanda inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi bari gitmeyenler var hala ve yazım işe yarıyor :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.