Yine Mimlenmişim ☺

Blog arkadaşım Terzi Mankeni beni mimlemiş. Soruları ve cevaplarım burada.

- Hobi ve fobileriniz neler?
 
Hobi de çok ben de fobi de çok :) Cam boyama, DIY projeleri, fimoyla takı yapmak, seyahat etmek, blog tutmak, yemek yapmak, alışveriş...hobiler böyle uzayıp gider. Fobilere gelince en başta böcek ve yükseklik korkusu geliyor.

- Ne tarz müzik dinlersiniz?
 
Her tarz dinlerim. Hemen hemen hiçbir konuda kendimi kategorize etmem. Kafama göre takılırım pop olur, rock olur an gelir arabesk olur :) neden olmasın?

- Son günlerde nasıl vakit geçiriyorsunuz?
 
Son günlerde değil yıllardır aynı şekilde yani çalışarak vakit geçiriyorum :) Tabi kalan zamanlarda geziyorum, ailemle görüşüyorum, eşimle takılıyorum, bazen şanslıysam hobilerime vakit ayırabiliyorum, zaten geriye sadece uyku için zaman kalıyor :)

- Hobileriniz sizin için önemli midir? Mesela yangında ilk kurtarılacak listesinde midir?
 
Yok valla yangında ilk kendimi bi de eşimi kurtarırım gerisi yanarsa yansın.

- En son hangi filmi izlediniz/kitabı okudunuz?
 
Cem Yılmaz ın filmini izledim. Grinin Elli Tonu nu okudum.

-Hangi renk?
 
Ne için ama? Kıyafetse siyahlar hep çeker, aksesuarsa daha iddialı renkler, dekorasyonda açık renkler, haa bi de mor ve eflatun  tonlarına hastayım.

- Yaz mı kış mı?
 
Kesinlikle tartışmasız YAZ YAZ YAZ...Hep yaz olsun şikayet etmem, gidip Uzakdoğu ya yerleşicem sırf bu yüzden, bütün sene 30 derece.

- Bilgisayarı açtığınızda ilk ne yaparsınız?
 
Off off önce outlook u, sonra Auto line, sonra CRM programını, sonra Citrix i açarım :) Bunların hepsi gün içinde işle ilgili kullandığımız programlar. Boş vakit olursa hürriyet.com açar, bloga bakarım.

- Blog açmaya nasıl karar verdiniz?
 
2005 ten beri blog takip ettim sonunda hep okumak değil yazmakta istediğimi farkettim, başladım. Giydiğimi, aldığımı, gezdiğimi, neler gördüm neler yaptım, yemeklerimi, sofralarımı, hobilerimi  insanlarla paylaşmak istedim.

- Pazar günlerini sever misiniz?
 
Sevmek ne demek? Aşk yaşarım pazar günüyle. Haftanın tek izin günü sevilmez de ne yapılır ?

- En sık tükettiğiniz kozmetik ürünü?
 
Nivea fruity shine, olmazsa çıldırırım, kahrederim :) Nemlendirici krem olmadan da olmaz, bir de el kremi devamlı bitenler bunlar. Sonrasında rimel ve allık gelir.
 
İşte böyle ☺
 
 



4 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.