Haftasonu

Cumartesi gününü hesapta olmayan tadilat olaylarından dolayı tüm günü evde geçirince pazar günü kalkar kalkmaz kendimizi  dışarıya attık. Büyük Ankara festivalinde ne oluyor bir bakalım dedik. Çok bir beklentimiz yoktu ve tam da düşündüğümüz gibiydi. Yine kırık dökük merdivenler, sağda solda çöpler, yürürken ayağımızın takıldığı döşemeler falan hangi birini sayayım. Neyse bizim gittiğimiz gün Adıyaman günüymüş. Tanıtım standları vardı şehri anlatan. Bir de organik ürünler satılıyordu. Dut pekmezi, kaya tuzu, kahve bir de karadut suyu aldık. Tamamen doğal olduğu söylenen ürünlerin görüntüsü gayet güzeldi.
  
 
Belediyenin tanıtım noktasında otobüslerin maketleri vardı çok hoşuma gitti. Otobüslerin yanında Gulliver gibi kaldık :)
 

Akşam üstü ise evde balkon keyfi yaptık. Saat altıdan gece on bire kadar bu masadaydık. Yemek, kahve, meyve, sohbet vs vs...
 
 
Menüde ne vardı derseniz  :)
 






 

5 yorum:

  1. leopar örtünü yerim senin
    o elektrikli masa yanı mangalına bende bayılırım yaa
    eşinle olan resimleriniz çok sempatik çok şirin
    Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

    öpüyorumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Leopar forever canım :) mangalda epeydir köşede duruyordu meğer ne güzel ne pratik bişeymiş sonradan keşfettik. Güzel sözlerin için sağol canım :)

      Sil
  2. Menü süpermiş. Biz de eşimle balkon keyifini çok severiz.

    YanıtlaSil
  3. menu nefis...masa duzenide:) bol keyifler olsun..sevgiler:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.