Rengarenk Yastıklar ♥

Günaydınlar...Yine su gibi akıp giden bir haftanın son günündeyiz. Zaman ışık hızıyla geçiyor. Bu arada English Home hediye çekilişimin son 4 gününe geldik. Katılmayanlar buradan girip katılabilir. 
Geçen cumartesi Bursa Kumaş pazarından koltuk örtüsü almıştım koltukların üstündeki yastıklar için de renkli kumaşlar seçip bunları hemen orda diktirip gelmiştik. Bunu yazmıştım zaten, bir takipçim de fotoğraflarını yayınlamamı istemişti. İşte rengarenk yastıklarım.


Ne çok çeşit kumaş var aklım durdu. İnsan hangisini seçeceğini şaşırıyor renk renk çeşit çeşit...Safran sarısı tüylü bir kumaş beğendim ondan da almak istiyorum tüylü olduğu için daha kışlık gibi geldi bana. Bu renkli kumaşların metresi 5 tl. Koltuk örtüsü olarak krem rengi şönil kumaş tercih ettim onun metresi 15 tl. İyi ki bunu seçmişim hiç kaymıyor çok rahat.


Bir tane de numunelik ufak leopar kırlent koydum dayanamadım :) Bi taneden bişey olmaz. Bursa Kumaşın yönlendirdiği terzi büyük boy fermuarlı yastığı 6 tl ye, küçük boyları ise yine fermuarlı 4 tl ye dikiyor. Örtülerin kenarını da overlok yaptırdık o da her bir kenar 3,5 tl idi sanırım. Kendimiz uğraşmamış olduk zamandan kazandık.


Böyle ufak bir değişiklik bile insana iyi geliyor. Karar verdim sıkıldıkça değiştireceğim :)

10 yorum:

  1. Fotoğraflarını göremiyorum ://

    YanıtlaSil
  2. bu degişişkliği kışa girmeden bende yapacagım en kısa zamanda.gercekten ıyı gelıyor ınsana , sevgılerımle ,güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. ben de fotoğrafları göremedim ama, sanırım ofisteki pcden kaynaklanıyor.evde bakacağım. ben de koltuklarıma diktirmek istiyorum
    tam da bunun üzerine okudum yazını
    eve gidince ilk iş fotolara bakmak olacak
    güle güle kullan
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açılmama sebebini anlayamadım. Chrome ile deneseniz bir de. Koltuk kumaşı çok güzel hem de çift taraflı bir taraflı desenli diğer tarafı düz. İlk olarak düz tarafını serdim. Bir bak bakalım sende.

      Sil
  4. ben istemiştim çok teşekkür ederim :)) çok güzel renkler seçmişsin benim de en kısa zamanda dolanmam lazım bursa kumaşı :) off gene masraf gene masraf :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Sen istedin ben de ekledim fotoları. Masraf kısmına gelince evet maalesef ne isteklerimiz bitiyor ne masraflarımız.

      Sil
  5. Ebru'cum çok güzel olmuşlar eline sağlık ... sen internetten kumaş aldın mı hiç ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç almadım dokunmadan anlayamıyorum. Böyle koltuk örtüsüymüş kocaman yastıklarmış hele internetten ne gelecek hiç cesaret edemem. Ama şimdi çok satılmaya başlandı, denenebilir.

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.