Firmoo Gözlük Alışverişim



Uzun zaman önce Lilibebek' in düzenlediği çekilişe katılmıştım ve %50 indirim kuponu kazanmıştım. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum☺Sonra bayramdı, Amerikaydı, işti güçtü derken gözlük siparişini haftalar sonra verdim ve geçenlerde geldi. Hatta hemen İg da paylaştım. Ha bu arada instagramda eebrubayrak adıyla ekleyebilirsiniz. 

Firmoo sitesine girdik, sayısız seçeneğin arasından bu pembeli çerçeveyi seçtik Serhanla beraber. Fİyatı 40$ dı. İndirim kuponuyla kargo ücreti de ödemeden toplamda 20$ a maloldu. Çok da kaliteli. Güneş gözlüğü yada numaralı gözlük, yada sadece çerçeve ihtiyacınız varsa Firmoo ya gözatmanızı tavsiye ederim.




16 yorum:

  1. Gözlük çok şirin, sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım benim sağol :) zaten gözüm bozuk numaralı cam yaptırıcam hemen :)

      Sil
  2. Yavrimuuu acayip yakışmış
    bence hep tak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hii deme yaa :)) hep nefret ettim gözlükten ama bunun sayesinde belki sevebilirm :) Gözümde 1 numara gerçi sadece akşamları tv seyrederken lazım ama gündüz de takayım bari :)

      Sil
  3. Çok yakışmışş :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. çok yakışmış Ebrucum , gözlerim 3,5 ve bende gözlük kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum ... Ama lensler beni çok yorduğu zaman ve akşamları gözlükleyim. Gözlükle çok güzel olmuşsun sende , bi anda daha çok gözlükle zaman geçirme fikrine sıcak bakmaya başladım, sayende ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo süper kendimle gurur duyayım bari gözlüğe heveslendirdim diye :) Bende nefretimi pembeyle aşarım belki :)

      Sil
  5. Çok yakışmış.. çok hoş olmuşsunuz.. iyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  6. gulegule kullan canım :) firmoo bana mail yazıyor surekli cekilis yapmak icin ama ben tam anlamıyorum o yuzden birsey yapamadım:) ama cok guzelmıs gozlukleri:)
    seni gecen de de mimlemiştim bloguna yorum yazamadım simdi yorumum gidecek mi bakalım mimledim seni:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.