Haftasonu İnsan İçine Karıştık


Herkese güzel bir hafta diliyorum, haftanın en güzel (!) gününden merhaba :) Malum sağlık sorunundan dolayı ev-hastane-işten oluşan üçgenin dışına çıktık bu hafta sonu. Tabi yine her gün ziyaret ediyoruz o ayrı. Ama ziyaret saati belli, 12.30-13.30 yada akşam 18.30-19.30 sonra kalmak mümkün değil. Annem düzelmeye devam ediyor, eve çıkışı yaklaşıyor diye düşünüyoruz. Cumartesi akşamı hem bu sıkıntıları hafifletmek hem de uzun zamandır özlediğimiz uzakdoğu yemeklerinden yemek için Park caddesindeki Quick China ya gittik. Suşi ve karidesli noodle yedik. Her ikiside her zamanki gibi lezzetliydi. Servis personeli nazik, servis hızlı, ortam güzeldi. Çizgiyi bozmadıkları için burdan bir kere daha teşekkürler. 




En son yasemin çayımızı da içip Quick China ile vedalaştık. Bu fotoğrafta saçlarıma hayran kaldım, bir saat öncesinde dalgalıydı, niye böyle olmuş acaba, ama yine de ekledim, önemli olan ruh güzelliği :)) Haa bu arada son olarak bir rüya gördüm, kardeşimle ben kocaman bir yoldayız başımıza gökten kocaman kocaman balıklar yağıyor, düşenleri elimize alıyoruz, birini bırakıp ötekini alıyoruz seviniyoruz filan. İnternetten baktım pek bişey yok anlamı nedir bilen var mı?


Son olarak hepinizi öpüyorum hayırlı bir hafta diliyorum...



12 yorum:

  1. Annenin iyileşmesine sevindim, daha da iyi olucak inşallah. Mekan ve yemekler şahane gözüküyor ayrıca saçlarında gayet iyi :)
    Sevgiyle kal ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım sağol ya...Saçlarıma gelince..yorumsuz :) Sende sevgiyle kal :)

      Sil
  2. öncelikle rüyayı hayra yormak lazım. ikinci olarak ben balık kısmettir diye bilirim, bolluk ve berekettir. http://www.ruyatabirleri.gen.tr/ruyatabirleri/yorum/724/balik.htm hayrolsun inşallah diyelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hayır olur inşallah. Bende baktım balık özellikle büyük balık iyiymiş. ama gökten yağması dersen? valla onu anlamadım işte :)

      Sil
    2. Kısmet yağacak inşAllah başınıza :))) hayırlı kısmetler olsun ne diyelim ;)

      Sil
    3. E hadi bakalım inşallahhhhh :)

      Sil
  3. Annene çok sevindim :)
    Bazen bir çay içmek için bile olsa bunu yapmak gerekiyor, güzel olmuş senin için.
    Balık bolluk berekettir, annem iyi anlar bu işten o öyle der hep hadi hayırlısı bol rızıklar İnşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım Allah razı olsun, güzel dileklerle iyileşti buna inanıyorum. Balık öyleymiş bakalım neler olacak hayırlısı :)

      Sil
  4. Uzakdoğu yemeklerini bende severim çok da güzel görünüyorlar...Anneciğinin iyileşmesine sevindim daha da iyi olup evine gelecek inş...Rüyanı hayıra yoralım öyle olsun ki balık görmek kısmet , bereket diye biliyorum...Bol bereket olsun inş.. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sağol inşallah :) Rüya iyiye çıkarsa hemen yazacağım buraya :)

      Sil
  5. geçmiş olsun.
    park quick china benim de en sevdiğim restoranlardan biridir :)
    rüyanız için bir tabirim var: o balıklar aşırı yenen sushi'lerin intikamı olabilir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İşte yaratıcı, bilgilendirici, olaylara değişik açıdan bakabilen devrimci yorum diye buna derim :) Yersen o kadar suşiyi rüyanda tepene tepene yağarlar. Çok güldümmmm, ihtiyacım varmış :))))

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.