Palette ile Saç Boyama



Günaydınlar, sevgililer günüydü, hafta sonu tatiliydi derken mutlu mesut yaşarken bu pazartesi nerden çıktı, demiyorum. Sendromları yolda bıraktım, şirkete öyle girdim :) Gelelim konumuza...Saç, manikür vb işlemler için kuaföre gitmekten nefret ediyorum. Orda bir saat bile beklemek beni çıldırtıyor. Ben o kuaföre gidip saatlerce bakımlar yaptıran, çıkınca da terapiye gitmiş gibi mutlu olan kadınlardan değilim maalesef. Kuaförümü çok sevmeme rağmen çok canım sıkılıyor o koltukta otururken. Tam da bu nedenden röfle yaptrımaktan vazgeçtim. Bir de üstüne üstlük saçımı yakınca bir önceki kuaför, röfleyi unutmaya karar vereli iki sene oluyor. Lakin bu da bana yetmedi, dip boyasını da kendim yapmaya karar verdim. Çünkü o bile en az 1,5 saat sürüyor ve her seferinde benzer de ama özünde farklı tonlar çıkıyordu. Bende araştırdım, bu işten anlayan arkadaşlarıma sordum blogundan tanıdığım sevgili Yaseminin de tavsiyesiyle Palette 10-1 saç boyası alıp saçımı kendim boyadım. Sonuçtan memnun kaldım. Bir de Kolestonun 12 numarası varmış onu da denemek istiyorum. Ancak Palette nin sonucunu sizinle de paylaşmak istedim. Yumuşak ve parlak bir sarı elde ettim. İşte şöyle:


Bu arada saç uzatma için sinameki kürünü bu yazımda anlatmıştım. Bakımı ikinci kez yaptım dün. Şu an birşey yok tabii ki. Bakalım neler olacak. İşte böyle, saç mevzusunu aktardıktan sonra sizlere güzel bir hafta diliyorum. Şimdilik hoşçakalınnnn ☺



22 yorum:

  1. çok başarılı duruyor bence. bende bir kuaför birde dişçi sırasını hiç sevmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Baharcım, bende memnun kaldım...

      Sil
  2. bi kuaförün elinden çıkmış gibi duruyor..ellerine sağlık:)))

    YanıtlaSil
  3. gözlerin ile saçının rengi harika ********

    YanıtlaSil
  4. Ebru harika görünüyor. Al benden de o kadar. Kuaföre gitmekten orada vakit harcamaktan NEFRET ediyorum. 2 ayda bir gidiyorum bu yüzden. Dipler bir karış olunca:)
    Çok sıkılıyorum, zaman kaybı.
    Birde az konuşsalar.
    Adamın biri berber koltuğuna oturmuş, üçünüde kısa kes demiş.
    Hangi üçünü demiş berber.
    Saçı, sakalı bir de lafı demiş:)
    Geçen bu espiriyi yaptım benim kuaföre.
    Bön bön baktı:)
    Bende bu ay kendim boyasam mı?


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emelcim tek renk boyanıyorsa hiç gerek yok, hani röfleydi balyajdı tamam, ama sonuçta bir dip boyası için plan yap, kuaföre git, bekle...
      Bak ben yaptım oldu işte :)

      Sil
  5. Harika olmuş, ben de kendim evde hallediyorum artık. Garnier Olia 10.0 kullanıyorum. Sizden bir ricam var, kaşlarınız da uyumlu. Acaba ne ile boyuyorsunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda sadece kaş farı kullanıyorum, zaten çok koyu değil. Ama siz aynı boyayla yapıp 2-3 dk bekletirseniz rengi kırılır, tabi kaşınız çok yoğun ve çok koyu ise beklemeyi 5-6 dakikaya çıkarmakda fayda var.

      Sil
    2. Evet aynı boyayla boyuyorum, ama sarı sarı parlıyor bazen. O zaman gıcık alıyorum :) Sanırım kaş farıyla matlaşıyor, ben de denemeyi düşünüyorum. Flormar yeni renkler çıkarmış, hem ıslak hem kuru kullanım için. Sanırım denemekte fayda var. Teşekkür ederim cevap için. Sevgiyle kalın :)

      Sil
    3. Boyayı kaşınızda sadece rengi hafif kırılacak kadar bekletin o zaman böyle bir şikayet olmaz. siz de sevgiyle kalın :)

      Sil
  6. mrb b boya szn dibinzden gelen siyahı bıle acmş acaba bnde koyu kahve saçı acar mıı

    YanıtlaSil
  7. Ebru hanım yasemin hanimin dediği gibi koleston aciciyla acipmi palette 10.1 le boyadiniz. Yoksa sadece palette 10.1 mi boyadiniz

    YanıtlaSil
  8. Ben palettenin 9.0i kullanıyorum çok uzun zamandır. Koyu sarı oluyordu ama bu defa çok koyu oldu beğenmedim. Sizinki tam istedigim renk çok açık ya da çok koyu olsun istemiyorum. 10.1 çok mu açık olur kaç dk beklettiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotolarda gerçek saç rengim görülüyor bu rengi elde etmek için 10.1 paletteyi 45 dk saçımda bekletiyorum.
      Sevgiler...

      Sil
  9. 10.1 in içinde acıcıda var sanırım sacı yakmasın bide.. sonuçta diplerede sürücez daha fena

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben iki senedir boyuyorum yanma yok kutudaki talimatlara göre boyarsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum...

      Sil
  10. ben uygulamak üzere saçıma sürmüştüm boya çok ağır kokoyur ve sürer sürmez sac derimde hassasiyet hissettim daha fazla durursa zarar verebileceğini düşündüm korkup yıkadım :)) belki ben çok abartıyorum ama kendim 10 numara kadar açık bir renge hiç boyamadığım için tereddüt ediyorum açıkçası. derimde hissedebileceğim yanma kasıntı normal mi olacak peki? sizdede oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulama sırasında hafif yanma oluyor, bazen boyama sonrası hafif tahrişler de oluyor. Bundan başka bir sıkıntı yaşamadım...

      Sil
  11. Ebru hanım mrb instagram hesabını var mı acaba varsa paylaşırmmısımız birkaç sorum olucaktı size

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.