Somon Elbise ve 14 Şubat Hakkında Birşeyler



Bu elbiseyi Koton dan aldığımda tek tereddütüm rengi olmuştu. Somon rengine olan mesafeli tavrımı yıllardır inatla sürdürüyordum, ama aynı sene bir bu elbise bir de aynı renk hediye kazak gelince alıştım. Hatta sevmeye bile başladım. Şimdi ara ara giydiğimde hoşuma gidiyor. Ceketimi de yılbaşı öncesi Jimmy Key den almıştık. Çok kullanışlı bir parça oldu. Bu arada her yerde olduğu gibi Jimmy Key de de %50 indirim var siteye girip bakabilirsiniz. Bu karede instagramdan bir paylaşım, instagramda eebrubayrak adıyla bulabilirsiniz beni.


Kombin postlarına bir tane daha ilave ettikten sonra, sıra geldi tatlı Bricit'in 14 Şubatla ilgili sorularınaaa...Ben aslında pek sevmiyorum soru cevaplamayı ama madem Bricit istemiş, yapmamak olmaz :)

1-Sevgililer günü sizce önemli mi?
Evet önemli, niye derseniz bu tip günler hatırlamak, ufak bir jest yapmak, keyifli anlar geçirmek için birer bahanedir. Haa her günüm öyle geçiyor ekstra güne gerek yok derseniz bilemem ama hayat telaşında zaten günlerin hızına zor yetişiyoruz ve rutine dönüyor bir şekilde. Benim fikrimce yok efendim para tuzağıymış yok efendim kapitalist düzenmiş filan diye kasmadan ufak bir jestle sevdiğini, eşini mutlu etmek sizi de mutlu eder. Mutlu edin, mutlu olun derim :)

2-İyi sevgili tanımı sizce nasıl olur?
Yanında iyi hissettiğin, o olmayınca eksik kaldığın, ondan ayrı birşey yapmak istemediğin, yaptığında da aklından çıkaramadığın, sana özen gösteren, şevkat gösteren adam iyi sevgilidir.

3-Eşiniz yada sevgiliniz bu günü unutsa yada önemsemese tepkiniz ne olurdu?
Valla olay çıkaracak değilim ama hafiften bir hayal kırıklığı da olurdu :) Dediğim gibi bu tür zamanlar karşındakini sevindirmek, aklımdasın demek için fırsat, değerlendirilirse hoş olur yani.

4- Sevgililer gününde size ne hediye alınsın isterdiniz?
Bilmem ki milyon tane şey sayabilirim, ya da karşı tarafın gönlünden ne geçerse farketmez, hepsi mutlu eder.

5-Sevgilinize ne hediye alacağınıza karar verdinizmi?
Evet aslında karar tamam da, hayata geçmedi.

6-Sevgililer gününü nerede kutlamak isterdiniz?
Orası da işin muamma kısmı. Şimdi romantik bir yer diyeceğim ama insanlara bakıyorum çoğunun gözünde ışık kalmamış, şimdi o çifti al Parise götür, Eyfelin tepesinde kadeh tokuştursunlar eminim yine mutlu olmayacaklar. Onun için mekanlar bahane, muhabbet varsa, aşk varsa her yer şahane.

7-Evli kişilerde sevgililer günün kutlamalı mı?
Hmm evli kişiler yani biz de bu gruba giriyoruz. Tabii bunun bir kuralı yok canı isteyen kutlasın, istemeyen kutlamasın bunun evlilikle filan da ilgisi yok. Kasmayın, rahat olun, onu sevin, onu mutlu etmek için birazcık zaman ve emek harcayın, bu size de iyi gelecek bakın, tarih ise çok dert değil 14 Şubat ta olur, 14 Mart ta :)

8- 70 yaşında bir çiftin sevgililer günün kutlamak için sizin de olduğunuz bir mekana gelmiş olduğunu görseniz ne düşünürsünüz?
Valla güzel şeyler düşünürüm. Sokakta bazen elele tutuşmuş yaşlılar görüyorum çok hoşuma gidiyor. Belli bir yaştan sonra hayat arkadaşlığı çok daha önemli. Allah herkese böyle bir ilişki ve beraber yaşlanmayı nasip etsin derim kendi kendime herhalde :)





16 yorum:

  1. babymmm harika görünüyorsun
    bak bu elbisenin etekleri volanlı
    şu an çok trend
    üzerine oversize bir kazak giyip hoş bir kolye takarsan etek kısmı daha da öne çıkar
    harika olur
    benim için birde öyle dener misin ne olur ne olur ne olur :D

    ama bak eyfel kulesinde kadeh tokuşturmak ben çok isterim
    varsa değnek meğnek bana da bi dokundur :D

    öperimm güzellikk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemciğim yazın hatırlarsan elbise üzerine tişört olayımız vardı, şimdide iş kazağa döndü :) Ne demek tatlı arkadaşım, hemen gidip bir kazak bulayım ilk fırsatta onu da bloga koyayım, sen iste yeter. ama oversize kazağım yok, dur bakalım bişey bulucaz artık, öperim çok :)

      Sil
  2. Elbisenin rengi bence çok güzel aranız düzelsin bu renkle :) Bu etek modeline bayılıyorum zaten kendime dikemiyorum ama bir arkadaşıma dikeceğim diye ne heyecanlıyım :))
    Sevgililer günü kutlamıyoruz ama hediye ve hatırlanma konusunda kesinlikle aynı fikirdeyiz. Herhangi bir gün hatırlanmak sevildiğini bilmek çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Nebihancığım sonuç olarak aynı pencereden bakıyoruz. O tarihi kutlanması gereken mecbur bişey gibi zoraki bir hediyeleşme etkinliği haline getirmeye gerek yok. Ama hani zaten O'na birşeyler alıyoruz, zaten başbaşa olmayı istiyorsak da bir bahane olsun bir değişiklik olsun diye o günü seçmenin zararı yok. O değilde elbisenin aynısından dikmek zor mu sence? Çok seviyorum bu modeli yaaa...

      Sil
    2. Elbise zor olmaz gibi geldi bana, eteğin açıklamalarını paylaşan arkadaşlar var peplum bluzun peplumu etek ucunda :) üstü de düz bluz gibi kesilebilir. Ya da düz dar elbise iner etek ucuna volan eklenir, sanırım böyle daha kolay olur.

      Sil
    3. ::))) peplum elbise, doğru :) Valla ilk fırsatta deniycem galiba içimde bir umut var başarabilirim sanki :)

      Sil
  3. elbisen harika gorunuyor cok yakısmıs :)
    cevapladığın icinde tesekkur ederim dediğin gibi onemli olan sevindirmek zaten sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
  4. aslında kışın elimiz bu renklere pek gitmiyor, yazın daha canlı kışın daha koyu renkler seçiyoruz ama elbise her zaman siyah olmamalı bence, çok da yakışmış, sevgililer günü hakkındaki düşüncelerine katılıyorum, aynı fikirdeyiz ;)

    YanıtlaSil
  5. valla ben çok beğendim bu renge bayılıyorum

    YanıtlaSil
  6. soman rengi tenine ve saç rengine inanılmaz güzel gitmiş, instgaramda da görüp çooook beğenmiştim bu kombinini cnm.... ayrıca bu tarz etek senin güzel fiziğine de çoookk güzel gitmiş...
    sevgililer günü bu sene benim için pek de sevimli olmucak ama sizleri mutlu mutlu görüp mutlu olucam ben de:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım güzel fiziğim derken var bi beş kilo ama bütünleştik artık gitmiyo :) Beğenmene sevindim. Sevgililer günü işin bahanesi canım inşallah çok mutlu olacağın biri olur çok yakında :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.