Baharlıklar Gelsinnn Hava Isınıyorrr

Sheinside dan bahar havasına uygun birşeyler seçtim. Bakalım siz de beğenecek misiniz? Bu dantel mont hem elbiselerle hem pantolonla çok güzel olmaz mı?
Maksi elbiselerle pek aram yoktur aslında. Ayaklarıma dolanıyor ve etekleri yere değdikçe kirleniyor diye sevmiyorum. Ama bir değişiklik yapmak istedim. Bir de boyunun o kadar uzun olacağını sanmıyorum. Strazplez maksi elbiseyi desenleri ve üst kısmındaki drapeleri beğenerekten istedim.



Ve Ankara da havalar malum ısınmak bilmez, ısınsa da taa Mayıs sonuna kadar sabahları ve akşamları mutlaka yanınızda ince birşey taşımak zorunda kalırsınız. Tam bu nedenle bu salaş spor ceketi istedim. 


Linklerden ürünlere ulaşabilirsiniz, gelir gelmez üzerimde görmeniz için post hazırlarım zaten. Bakalım fotoğraflardaki gibi olacaklar mı, bekleyip görelim. Hafta sonuna çok kaldı hepinize bol gezmeli, dinlenmeli, yemeli-içmeli, eğlenceli güzel bir hafta sonu diliyorum şimdilik hoşçakalınnnn☺




6 yorum:

  1. elbiseye bayıldım, ben severim maksi elbise, yazında severek giyerim ama straplez sevmiyorum. yakışmıyor bana, dolduramıyorum içini:))
    İnce askılı olmasını tercih ederim. Renk ve model süpermiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Du bakalım hele bi gelsin nası olacak :)

      Sil
    2. beyaz dantel ceketi ben aldım harika bir şey XL olarak istedim bu sefer tam oldu :)

      Sil
    3. güle güle giy ben daha önceki ceketi L istemiştim tam oldu, bunu da öyle istedim, bakalım :)

      Sil
  2. Sectihin parçalar cok guzel ozellikle dantel ceket

    YanıtlaSil
  3. hepsi harika parçalar canım
    güzel günlerde kullan
    spor ceket herşeye uyum sağlayan bir parça

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.