Straplez Şifon Elbise



Yaza hazırlık yaparken bu renkli şifon elbiseyi Sheinside da görür görmez istedim. Ayakkabım Marjin'den. Artık incecik şifonlara, dantellere, renkli kıyafetlere olan özlemim bittsin :)




Elbiseyi beğendiyseniz fiyat ve diğer bilgiler için buraya tıklayabilirsinizz. Her ne kadar hala yağmurlar devam etsede, her ne kadar daha bugün babetimle on santimlik sulara girip tepeden tırnağa ıslansamda yaz geldi geliyor. Kaçışı yok  :) Pazar gününü bitirdiğimiz şu saatlerde şimdi sıcak bir çay demledim evimde keyif yapıyorum. Hepinizi öpüyorum :)


6 yorum:

  1. Merhaba Ebru Hanım ben Gülperi, elbiseniz çok yakışmış rengarenk çok hoş... Sizde benim gibi yazı sabırsızlıkla bekleyenlerdensiniz. Gelsin artık sıcak havalar, deniz, kum..... İYİ HAFTALAR SEVGİLER...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülperi merhaba, bende uzun zamandır sess çıkmıyor diyordum senden :) Gerçi bende epeydir pek aktif sayılmam. Teşekkür ederim, sana da iyi haftalar :)

      Sil
  2. Şu güzel tiril tiril elbiseleri giyelim artık dimi... ayyy ne güzel içimi açtın cnm! Hiç uzun elbise almadım kendime ama bu kadar zaman giymediğim için pişmanım. Çok beğendim seninkini, zaten sana yakışmaması mümkün mü? güzel, sıcak ve mutlu günlerde giy cnm:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım çok teşekkürler. Güzel yorumun için teşekkürler, sağolasın :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.