Takı Tasarımcılarından Size Özel Takılar


Türkiye'nin en büyük tasarımcı pazaryeri olan Zet’de, özgün tasarımlar ortaya koyan satıcılar ile özel tasarım ürünlere ilgi duyan alıcılar bir araya geliyor.
Farklı takı tasarımcıları elinden çıkan özgün parçaları bir araya getiren Zet, kolyeden küpeye, yüzükten bilekliğe kadar pek çok takı ürününe yer veriyor. Özel butiklerin ve tasarımcıların, ürünlerini kendi markaları adı altında sergilemelerine imkan sağlayan Zet, alışveriş tutkunlarını kaliteli ve şık tasarımlarla buluşturuyor.

El yapımı deri küpeler, camdan kolyeler, sembollü bileklikler, incili yüzükler ve daha pek çok farklı takı modeli takıp takıştırmayı seven bayanlar için Zet’de buluşuyor.



Bulut, kuş, nar, martı gibi hayatın içinden objelerin tasarımlara yansıtıldığı, seramikten yapılma kolye ve küpeler stilinize sevimlilik katarken, rengarenk ipliklerden oluşan el yapımı örgü bileklikler ise yazın havanıza hava katacak.





Polimer kil kullanılarak her bir parçanın elde şekillendirildiği, canlı renklerin altın varakla buluştuğu özel tasarım kolyeler stiliyle fark yaratmayı sevenlerin beğenisini kazanacak.


Sınırlı sayıda ürünleri bulabileceğiniz Zet, özgün tasarımlara sahip satıcılar ile özel tasarım ürünlere ilgi duyan alıcıları bir araya getiriyor. Zet, 588 dükkanı ve 32.000’den fazla ürünüyle alışveriş tutkunlarına geniş seçenekler sunuyor. 


 Herkese ama herkese mutluklar diliyorummmm :)



1 yorum:

  1. I agree! Dresses are just as easy as shorts or jeans and a tee.Last time I buy the good quality dress in high slit dress and I fall in love with it .

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.