Bir Düğün Çekiminin Perde Arkası :)

Kimin düğünü? Tabii ki benim. Ee o zaman niye bunu iki yıl sonra yazıyorum? Çünkü iki gün önce bizim yıl dönümümüzdü 3. yıla girdik Allah'ın izniyle. Bende iki yıl önce o güne ışınlandım, fotoğrafları kolaçan ettim, sabahtan akşama kadar ne yapmışız ne etmişiz derledim buraya ekledim, hatıra olsun diye :) Buradaki kareler esas çekim yapılırken kardeşimin, arkadaşlarımın çektiği kamera arkası görüntüler :)

O gün sabah erkenden kalktım, kahvaltı sonrası toparlanmaya başladık. O arada gelinliğin tarlatanını kafama geçirip babama işte duvağım bu demiştim, o da öylece bakmıştı :) E alışkın adam, naapsın :)
Evdeki toparlanmadan sonra kuaföre geçmiştik. Makyaj ve saç konusunu kuaförümle daha önce konuşmuştuk. Saç için deneme yaptırdım, makyajda gerek görmedim. Sonuç olarak günlük makyajdan tek farkı takma kirpik olan sadenin sadesi bir makyaj yapıldı, istediğim de buydu.


Saç konusunda ise maşayla hareketlendirip iki yandan hafifçe topladık, üstüne tacımı da taktık, oldu bitti. Zahmetsiz, stressiz bir gelindim ben övünmek gibi olmasın :) Ben şöyle düşündüm neysen o sun işte, fazla kasmaya gerek yok, düğünümde acaip saçlar makyajlar yaptırıp ben olmaktan çıkmak en son istediğim şeydi. Zaten gelinlik dediğin şey yeterince havalı eee fazlasına ne hacet :)


Aaa damat da gelmiş, hiç unutmam o anı, çok güzelsin demişti :)


Kuaför çıkışı albüm çekimi için yola koyulduk. Dış mekan çekimi yapacağız malum mevsim yaz, hava mis. Yolda bi durup fotoğraf çektiriyoruz. Her anın önemi var, unutmayalım ama di mi?..


Ben arabaya inmek binmek zor diye olduğum yerde kalmıştım. Bir yandan da oturduğum yerden arabada çalan müzikle oynamaya başlamıştım, eee eğlence ne kadar erken başlasa o kadar iyi...


İşte fotoğraflar burada çekilecek, burası vilayetler evinin bahçesi, Ankara burası, deniz yok bir tane göl var napalım :) Damadı da hazırlayalım, son rötuşları yapalım.


Bundan sonrası ha babam poz ver, dön, sarıl, gül, otur, kalk komutları ile yüzlerce kare fotoğraf için uğraş dur. Bu arada ben devamlı gülüyorum, yani durup durup gülme tutuyor, en alakasız pozlarda bile :) Neyse fotoğrafçı bunun daha iyi olduğunu söyledi, devamlı gülmem işe yaradı :)


Hmm gelin hanım eteği düzeltelim. Damat bey kolunuzu biraz yukarı çeker misiniz? Tabi hemen...


Ya ben bu çimenlere oturmasam nasıl olur...benim alerjim var börtü böceğe...


Aralarda kendi kendimizi çekmeye devam. Kardeşim ve küçük enişte her anımızda yanımızdalar, sağolsunlar :)

Of hala bitmiyor ama bakın sıkılmaya başladım ben, kendi kendime eğleneyim o zaman, eller havaya :)


Aaa inanmam sonuna geliyoruz galiba çekimin, arabanın yanına geldik bile...


Evet evet son kareler, yoruldum valla ben oturuyorum, hatta şoför koltuğuna geçip ben mi kullansam gelin arabasını :)


Hmmm artık sona geldiiikkk...İşte nikah masasına oturmadan son anlar, salon dolu, müziğin başlamasıyla beraber içeri doğru ilerliyoruz, şaka maka bir iki dakika sonra evleniyoruzzzz :)


Ve ve ve 22-06-2012 saat 20.30 civarı hayatımın en güzel en anlamlı EVET ini söylemeye saniyeler kala...Üniversite sınavında, ehliyet alırken, iş görüşmesinde, hayatımda hiç bu kadar yoğun hissetmediğim o heyecan unutulmaz...


Bir düğünün çekim arkası işte böyleydi. Bu benim düğünümdü, benim günümdü, eğlendim, güldüm, oynadım. O gün her saniyenin keyfini çıkarmaya çalıştım. Bir şeyleri kontrol etmekle yada detaylarla vakit kaybetmek istemedim. Çünkü biliyorum ki tekrarı yok...Yeni evleneceklere de tek tavsiyem bu ne olursa olsun RAHAT olun, herşey güzel olacak :) 
Şimdi iki yıl geride kaldı bu anlar, oysa daha dün gibi... Hatırlamak, yeniden yaşamak istedim. Allah herkese hayırlı kısmet versin, aldığınız kararlar içinize sinsin. Eşime ne desem az, burdan olmaz, o biliyor :) Tüm evlilere mutluluklar diliyorum nice yıllarımız sevgi ve saygıyla geçer inşallah :)


24 yorum:

  1. Herşeyin özenli, doğal gözüküyor.Hepsine bakmaktan ayrı ayrı keyif aldım Ebrucum.Tüm hayatın düğün günün gibi böyle güzel geçsin,sağlıklı çocuklarınız olsun hep mutlu olun İnşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin ne güzel yazmışsın sağol çok güzel bir yorum :)

      Sil
  2. Çok güzel görünüyorsun. Allah hiç mutlluluğunu bozmasın

    YanıtlaSil
  3. Daima sevgi dolu bir evlilik geçirin inşallah. Çok güzel bir gelin olmuşsun. Hele makyajını az yapman çok hoşuma gitti. Güzelim gelinleri boya ile çirkinleştiriyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, aynen öyle bana makyajı yaptıkça kötü oluyor yakışmıyor, az olsun öz olsun :)

      Sil
  4. Mutluluğunuz daim olsun...

    YanıtlaSil
  5. en güzeli doğal olanı :) saç ve makyaj konusunda ne iyi etmişsiniz çok yakışmış yeni evlenecekler örnek alsın azıcık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani aslında kişiye göre değişir, bu benim kararım :) Çok teşekkürler :)

      Sil
  6. birlikte nice nice sevgi dolu, mutlu yıllarınız olsun canım :)

    bu arada bencede en güzeli sadelik, gelinliğine de saç ve makyajına da bayıldım,harika görünüyorsun <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah inşallah dileğimiz o çok teşekkür ederim tatlım sağol :)

      Sil
  7. nice yıllara ebru,mutluluğunuz ömür boyu devam etsin

    YanıtlaSil
  8. saç konusunda gelinliğin üstüne hep salık saç beğenmişimdir kendimde de öyle topuzlar falan kullanmamış açık bırakmıştım sende çok güzel olmuşsun maşallah bayıldım nice mutlu yıllara cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende açık istedim, toplu da güzel gerçi, zevk meselesi, teşekkür ederim canım :)

      Sil
  9. hani derler ya, fıstık gibi gelin, çakı gibi damat.
    Tam size uygun olmuş. Sade mis gibi bir gelin olmuşsun.
    Hayat boyu mutluluklar Ebrucum, hep gülün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy Emelll ne güzel yazdın utandım şimdi, sağol, hiç tanımasam da şu ufacık yorumlarından bile mutlu oluyorum teşekkürler :)

      Sil
  10. ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN SİZİ :) mutluluğun hep daim olsun canım :)

    YanıtlaSil
  11. Çok güzelsin tabi! Melek gibisin ne söylense az sana:)))) Bu aralar ben de hazırlık içindeyim ilham alayım biraz senden:P Gelinliğinin modeli, dantelleri inanılmaz... Ben de böyle sadelikten freshlikten yanayım. Senin gibi zevkli birinin zaten böyle zarif, sade ve güzel bir gelin olmasını beklerdim! Daha nice nice yıllarınız olsun cnm:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen daha da güzel bir gelin olacaksın eminim, meraklandım şimdi nasıl bir gelinlik seçeceksin, düğün mü nikah mı filan :) Ama en iyisini yaparsın şüphesiz. Yorumların çooookkk güzelllll öpüyorum :))

      Sil
  12. Canım okurken çok eğlendim ve kendi düğünüm geldi aklıma. Çok güzel bir anı olmuş bu post, sende prenses gibi bir gelin olmuşsun. Nice mutlu senelere canım.

    YanıtlaSil
  13. Nice sağlıklı, mutlu yıllara:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.