Çiçekler Arasında

Hepinize günaydınlar, çalışanlara sendromsuz bir pazartesi olsun, herkese güzel bir hafta diliyorum. Yazın geç gelmesinden dolayı balkonumuza bir türlü çiçek alamamıştık. Dün fırsat bulduk gittik. Bu güzelim çiçeklere bakmaya doyamadım, hepsini almak istedim ancak neticede bir balkon ve üç beş saksımız olduğundan ona göre birşeyler aldım :) Ama hepsinde gözüm kaldı özellikle de ortancalarda...Daha önce denedim biliyorum ortancanın ömrü çok kısa oluyor o yüzden bi daha da almadım.


Ben yine petunya aldım (sağ taraftaki) bakımı kolay geliyor bir de devamlı çiçek açıyor.


Seranın ortasına böyle bir masa ve tahta banklar koymuşlar. Öyle hoşuma gitti ki çiçekleri seçtikten sonra epey oturduk orda. Cennet gibiydi her taraf rengarenk çiçek, bayıldım, bu da mest olmuş halim :) Üstümdeki kuru kafalı  kimono Baykumaş ın şifonundan , onu da ekleyeceğim inşallah.


Bu arada ramazan ayınız güzel geçiyordur umarım, bir iki pratik tarifim var fırsat bulunca ekleyeceğim. Şimdilik hoşçakalın, öpüyorummmm :)


8 yorum:

  1. İnsanın içini açan nefis bir paylaşım olmuş. Haklısınız insanın aklı kalır bu çiçeklerde. Ortanca aslında çok uzun ömürlü de bu işin de suyunu çıkardılar. Renk aşılarıyla genleriyle oynuyorlar ondan bozuluyor. Bir de yarı gölge istiyor. Teşekkürler bu güzel paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm demek o yüzden ortanca zor yaşıyor, bunu bilmiyordum. Bende size teşekkür ederim yorumunuz için :)

      Sil
  2. ohhh!
    çok şahane ben de kendimi kaybediyorum değişmez bi şekilde :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Bende bu sene iki tane aldim,mavi ve bordo.Fark ettim,direk günesi sevmiyorlar,hemen pörsüyorlar.

    Uzun ömürlü olmamasi kötüymüs ,göüntüleri cok güzel...Hayirli ramazanlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Mavisi harika umarım sezonu uzun olur sizinkilerin.

      Sil
  4. Ama bunları görünce insan hepsi alası gelir. Ne kadar güzeller.

    YanıtlaSil
  5. kimonana bayıldım yine harikasın, ortanca en sevdiğim çiçeklerden ama benim de evimde maalesef gölge yok , kaç kere denedim ama geldikden üç gün sonra ölüyor :( daha da almam :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.