Döner Sevenler Kimleerrr?..


Günaydınlar, güneşli bir Ankara sabahından size merhaba diyorum. Bakalım bu pırıl pırıl hava kaç saat dayanacak :) Bu arada küçük bir tavsiyem var, son zamanlarda homini gırtlak olduğumdan tavsiyem de yemek üzerine haliyle :) Eskiden et döneri pek yemezdim ama son yıllarda tavuk ürünleri hakkında yazılıp çizilenler, tavuğun daha çabuk bozulması gibi sebeplerden et döner yemeye başladım. Bir de kırmızı ete alışmam lazım artık yavaş yavaş. Ankara'da döner yediğimiz güzel yerler vardı zaten ama şimdi Bahçeli 7'de Duble Döner diye bir yer açıldı, o civardaki güzel dönercilerden biri bence burası. Çok lezzetli. Ben gobit ekmeğinin arasında seviyorum ve hiç bitmesin istiyorum yerken :)


Bu da Serhancığımın soslu dürümü, o hiç benlik değil ama :)


Şimdi bu açıdan bakınca benim ekmek ne büyük görünüyor ya? Ama valla o kadar abartılı bişey değildi, yoksa öyle miydi :))


Ve dönerimizi beklerken biz ♥


Yani bunu niye yazdım, oralarda sık bulunanlar zaten bilir, bilmeyeniniz varsa yolunuz düşerse, döner seviyorsanız mutlaka deneyin diye. Şimdilik hoşçakalınnnn ☺



16 yorum:

  1. Sabah sabahh canım döner çektii olsada yesem şu annn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bende sabahın köründe döner yazsı yazmak abuk oldu diye düşünüyordum tam :)

      Sil
  2. Ankara'ya yolum düşerse gerçekten denemek isterim, bence hiç de abartı değil Ebru'cuğum mevsim geçişlerinde de insanın canı farklı lezzetler istiyor gerçekten, afiyet olsun, bu güzel öneriyi aklıma yazdım;) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet suç değişen mevsimlerde :) Benim iştahımda değil :::))
      Benden de sevgiler :)

      Sil
  3. ankara döneri candır :) güzel döner yapan başka yerlerde var mesela .. ayrancı güvenlik cad. mutlu lokantası.. hoşderede çankaya lokanrtası.. esatta dönerci suha ... kalede kale kapısım-nın karşısındaki dönerci. hemen aklıma gelenler..iyi günler sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa dediğiniz yerlerin hiçbirini bilmiyorum ne biçim ankaralıyım ben ya? Ama hemen not alıyorum buraları, teşekkürler :)

      Sil
  4. ankaraya gelince gideyim hemen. istanbula gelmeden önce hep bahçelideydim yaa. yine yemek postu. bayılırım yemeğe :)

    bi de ama son yazıma bakmadın mı yaaaa :) bi bak amaa :)

    YanıtlaSil
  5. Ben bayılırım. Birde güzel gerçek etle yapılmış olursa tadından yenmez :))) Bugün akşama yesek mi acaba ;))
    Bu arada çok teşekkür ederim ziyaretiniz ve güzel yorumlarınız için. Çok memnun oldum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Babam donerci, evlendim esimde doner dukkani acmisti bu yuzden donerden bikmistim ama Turkiyedeki donerin tadi bambaska - (icine sayili et koyduklari halde) ...burdaki donerler farkli, tavuk, kagit/et doner birde kiymali donerler var. olurda buraya gelirseniz yada baska yerde gorurseniz tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, siz nerdesiniz bilmiyorum ancak Berlin de yediğim döneri de çok beğenmiştim, içindeki soslar ve garnitürlerle beraber nefisti, aklıma o geldi şimdi :)

      Sil
  7. Oh oh afiyet bal şeker olsun :)

    YanıtlaSil
  8. Bende severim döneri, üstüne acili sos ile.Ekmegin yarisini yemem ama .Afiyet olsun.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.