Beyaz Dantel Elbise


Sheinside siparişim beyaz elbise geldi. Tam yazlık, çok hoşuma gitti. Ancak boyu biraz kısa bana göre. Benden 10 cm daha kısa birine çok şık olur, sitedeki fotoları incelerken gayet makul görünüyordu o yüzden anlayamadım. 


Ama kumaşı güzel mi güzel, modeli, rengi, danteli herşey güzel. Sevdim mi, sevdim. İlgilenenler buradan fiyat ve detaylı bilgi görebilirler.


Bu arada elbisenin deseni duvar kağıdıyla uymuş, şimdi farkettim :)


Bugün haftanın tam ortası, benim uğurlu günüm. Umarım bugün hepimiz için güzel şeyler olur. Ramazan ayını da hayırlısıyla atlatırsak tatile yaklaştık demektir. Hepinize güzel bir gün diliyorummm hoşçakalınnn :)


20 yorum:

  1. Çok yakışmış...
    Fıstıki olmuşsun yine:)))

    YanıtlaSil
  2. ya ebru benim üyelik gene gitmiş sende:(( yine ekledim ama bir kaç yerde daha oldu bu:( google friendsle alakalı herhalde:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa nası ama ya? Nereye gitmiş, olmaz olamaz gidemezsin, ne olacak peki :( Sen benim listede varsın, ben sende mi görünmüyorum?

      Sil
  3. Dantele zaten zaafım var, bir de beyazla birleşince muhteşem oluyor.
    Sana da çok yakışmış canım güle güle giy:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara dantel benim de ilgi alanımda teşekkür ederim :)

      Sil
  4. MERHABA BEN GÜLPERİ, ELBİSE ÇOK HOŞ OLMUŞ.... NE GÜZEL HER ALDIĞINZI YAKIŞTIRIYORSUNUZ KENDİNİZE..... GÜLE GÜLE KULLANIN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülpericiğim sağol canım :) ne güzel sıcak yorumlarını okumak :)

      Sil
  5. Elbise gerçekten çok hoşmuş ama keşke biraz daha uzun olsaymış keşke canım..Ama kısacık halide pek cici durmuş üzerinde..

    YanıtlaSil
  6. Bende dantel sevenlerdenım canım bayıldım kombininee. :)

    YanıtlaSil
  7. cnm benim ne güzel yakışmış beyaz saçlarına tenine.... bu modeli seçtiğini hatırlıyorum, çok sevdim ben de... ben de bu online alışveriş sitelerinin herşeyinden memnunum ama bazen boyları kısa geliyor:(((( uzatıyorum ek yaptırıyorum artık arada:P

    YanıtlaSil
  8. Iıımm evet evet bayağı kısa ki bu rahat edilmez dimi. Kısa bi taytla nasıl olur ki

    YanıtlaSil
  9. Bence o kadar da kısa değil. İşe rahat edemezsen de mutlaka dışarda giy. Çok yakışmış yazık olmasın.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Ebru hanim bende sheinside dan birkaç elbise beğendim ama boylari yazdığına göre 81-83 cm hemen evdeki elbiseler ile ölçtum biraz kısa gibi görünüyo ama sizde çok güzel durmuş Güle güle giyin :) sizce rahatsız edici boydami elbise?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım arada daha uzun olanları da var. Hepsinin boyuna iyice bakmak lazım, herkes için kısa olmayabilir. Boyunuza bağlı bir de...

      Sil
  11. çok şık olmuşsun cnm çok yakışmış

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.