Çiçekli Kimono

Yazlıktayız, günler sakin, koşturmasız ve stressiz geçiyor Allaha şükür. Yani şu an için en ihtiyacımız olan şekilde tatilimizi geçiriyoruz. Çoğu zaman bikini, şort ve terlik üçlüsü ile geçiyor günler bazen de onu mu giysem bunu mu diye heveslenip elbiselere gidiyor elim. Ama en iyisi tatilde "salıvermek" galiba :) Zaten dönünce yine iş kıyafetlerine, kapalı ayakkabılara mecburi dönüş yapacağız onun için koyverelim gitsin. Bu çiçekli kimonoyu tatilden önce Sheinside dan istemiştim tam vaktinde geldi. Aklımda şortla giymek vardı, ilk kombini öyle yaptım. Kimonoyu incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.






Bugün işe başlayanlara canı gönülden kolay gelsin diyorum, metin olun, kısa bir süre sonra aranıza bizde katılacağız :) Ama şimdilik buraların tadını çıkarmama kızmazsınız değil mi :) Görüşene kadar hoşçakalın, nerde olursanız olun o anın keyfini çıkarmaya çalışın, öpüyorum :)




5 yorum:

  1. Kumaşın rengi ve deseni çok güzelmiş,güzel bir seçim olmuş sanada çok yakışmış Ebru'cum..Güle güle giy..iyi tatiller..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzelmiş canım kimonon, güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. umarım gönlünce dinleniyorsun:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. cnm çok tatlı bir kimonoymuş, kimonoyu ben de en çok kot şortla giymeyi seviyorum.
    Buarada iyi tatiller, güzelce dinlen tadını çıkar:)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.