Yeni Haftaya Mint Yeşili ile Merhaba

Günaydın, yine yıldırım hızıyla geçen bir hafta sonunun ardından pazartesi sabahı oldu ve işe geldik. Zaman hızlı geçiyor onu anladık evet, ama mümkünse hızlı kısmı hafta içi yaşasak harika olacak. Pazar günü biraz gezme biraz alışverişle akşamı ettik. Tunalıya gittik, yorulunca Kuğulu Park'ta oturduk fıskiyelerin altında sırılsıklam olup çığlık çığlığa oynayan çocukları seyrettik. Çocuk olmak ne güzel :) Aynı şeye dakikalarca gülüp, eğlenebiliyorlar. Yalnız sırf çocuk eğlensin diye tepeden tırnağa ıslanmasına izin veren anne babaları da ayrı tebrik etmek istiyorum. Modern ebeveynlik diye buna derim :) Orda epey bir oyalandık, gerisi malum, yemek hazırlama, yeme, sofra telaşları...Öyle böyle derken ramazan ayının da bir haftası uçtu gitti. Tatil zamanı yaklaşıyor yavaş yavaş. Dünkü alışveriş turumuzdan bir parça ile haftayı açalım. H&M de Serhan'ın bulduğu mint yeşili kısa bluze bayıldım, hemen kaptım, zaten indirim var ve çok da güzel parçalar gördüm mutlaka bakın derim...



Fotoğrafta görünmemiş ama ben bu kısa bluzu askılı siyan uzun bir penye elbisenin üstüne giydim.


Bir şeyler daha aldım, onları da giydikçe paylaşırım. Sizin hafta sonunuz da iyi geçmiştir umarım. Çalışan, çalışmayan, emekli, evli, bekar, çoluk, çocuk hepinize, hepimize güzel bir hafta diliyorum, şimdilik hoşçakalınnnnnn :)


5 yorum:

  1. En sevdiğim renklerden çok yakışmış

    YanıtlaSil
  2. ebrucum,biz çocukken,heryerimiz batardı oynamaktan ne güzeldi,
    şimdi ki annelerin de aklının başına gelmesi iyi birşey
    güle güle giy cicilerini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen öyleydi :) Akşam eve girince toz toprak içinde olurduk...

      Sil
  3. Oğlum küçükken benim için çöp mahiyetinde şeyleri haftalarca atmazdı. Bizede saygı duymak düşerdi. Çocukluk başka birşey ve çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya süper :) biz de görürüz o günleri inşallah :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.