Happy Days


Güzel haberler aldığımız, yeni umutlar, heyecanlar yaşadığımız dönemler, maşallah diyeyim aman. Üzüntüler, stresler geride kalsın...Tatildeyiz ve zaten tatilin kötüsü olmaz, iyisi ve çok iyisi olur :) O yüzden şu günlerde yatıp kalkıp şükrediyorum. Buralarda günler sakin ve huzurlu geçiyor. Şu an terasta esen rüzgara karşı yazımı yazıyorum ve tadını çıkarmaya çalışıyorum.  Fotoğraflar ise birkaç gün öncesinden, Kuşadası çarşısından...


Elbisem Sheinside dan ve ilk defa giyme fırsatım oldu. Sandaletleri ise o kadar sevdim ki ayağımdan çıkarmıyorum, onlar da Dresslily den.


Ve o  muhteşem gün batımı, limanda gemiler...Seneye o gemilerde olma hayalleriyle çekilen fotoğraflar...


İşte böyle, şimdilik haberler bunlar. Çok yazacak şey var, muhteşem fotolar var ama burada insan bilgisayar başında fazla kalamıyor. Görüşene kadar hoşçakalın :)


10 yorum:

  1. Oralardan bugün döndüm :( İstanbul'da tam bir depresifim bugün bu nedenle :)
    Elbiseye bayıldım, bu arada her yaz orada fotoğraf çektirme gibi bir adetimiz vardı bir ara, ne güzel görünür sokağın başından bile o ışıklar...
    Mutlu tatiller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün de ben öyleyim :( 15 günden sonra ilk iş günü...Oradan geçip fotoğraf çekmeden olmaz :)

      Sil
  2. çok hoş kareler olmuş. ebise yaz için şahane iç açıcı renleri var.
    sana da çok yakışmış.
    iyi tatiller.

    YanıtlaSil
  3. Elbise ye bayıldım canım sanada çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. Ebruş! ne güzelsiniz yine. Maşallah. Elbisen ve sandaletlerde nasıl yakışmış. Tatil yaramış, aman güzel hisleriniz hiç bitmesin, hep artsın e mi?
    Bu arada sende değişik bir güzellik var, sanki çok güzel haberler vereceksin gibi yakında:)

    YanıtlaSil
  5. iki senedir hep Kuşadasına gidiyorduk biz da, hatta sadece iki kere giden biri olarak çoook sevmiştim orayı. Yeme içme mekanlarına da bayılmıştım:))))
    Elbisen tiril tiril ne güzel bu güzel tatil akşamlarında harika, hafif bronz tenine ve sarı saçlarına da çok güzel yakışmış:) Güzel haberlerini de merak ettim, herşey hep güzel olsun senin için!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.