Pakmaya'dan Nefis Keşkül

Herkese kocaman bir merhaba :) Bugün güzel ve huzurlu bir gün olsun, şimdiden o mutluluğu hissetmeye başlarsınız inşallah. Ya ben buraya yazmaya çok özlemişim şimdi anladım :) Önce tatil, sonrasında grip, rapor derken günler akıp geçti. Günlerdir evde dinleniyorum  daha hala tam olarak iyileşemedim, ama olsun. Buna da şükür.
Taa bayramdan önce Pakmaya'dan bir paket geldi. İçinde denemediğim, daha önce hiç satın almadığım bir sürü ürün ve bayramımı kutlayan bir kart vardı. Ürünleri kullanamadığım için fırsat bulup yazı da giremediğim için bugüne kaldı. Hafta sonu biraz kendime gelir gibi olunca bir tanesini seçtim. İşte Pakmaya'nın ilk defa denediğim nefis keşkülü. Ben meyvelerle süsledim o şekilde servis yaptım.


Cuplara dağıtmadan önce de en alta doğranmış şeftali koydum üstüne keşkülü ekledim. Öyle hafif ve lezzetli ki bayıldım. Paketin üstünde de kayısılı keşkül tarifi vardı.

Biraz gecikmeli olsa da Pakmaya' ya bu güzel ürünler için çok teşekkür ederim. Diğerlerini de yaptıkça bloga ekleyeceğim. İşte bayram hediyem :) 


Hem bayram kutlamanız hem de jestiniz beni çok mutlu etti teşekkürler :)


Dört günlük aradan sonra nispeten yığılan işlerim, tam düzelmemiş bir boğaz ağrım, bolca burun akıntım var, ama yine de mutluyum, hayatta güzel şeyler oluyor, olmaya da devam edecek. Hak her zaman yerini buluyor, herkese hakkettiği güzellikte günler ve güzel bir hafta diliyorum. Şimdilik HOŞÇAKALINNN ☺





8 yorum:

  1. pakmaya ne kadar eli acikmis. Dondugun iyi oldu. Ben de gribim simdi kac gudur gecmedi kas agrilarim da var. Ankara da salgin mi var anlamadim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sağolsunlar :) Ankarada salgın olduğu konusunda katılıyorum, kaç kişi var hasta olan. Biz tüm aile sırayla yakalandık rezalet :(

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun Ebru'cum,umarım daha iyisindir..Sütlü tatlılara meyve bende çok yakıştırırım,meyve ilavesi ile yemek çok daha keyifli oluyor kesinlikle,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım :) daha iyiyim evet. Sıcak havada hastalık daha kötü oluyor...
      Meyveler bir de sunumu güzelleştiriyor :)

      Sil
  3. Geçmiş olsun öncelikle ebru.
    Pakmayayı severim ben, keşkülde harika olmuş, hiç denemedim, kabartma tozu ve vanilyası süper, bir de mayası tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Ben de mayasını kullanmıştım diğerlerini de deneyeceğiz bu vesileyle.

      Sil
  4. çok leziz görünüyor, afiyet olsun, ellerine sağlık canım <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.