Kot Ceket

Pazar günü uçuşan yapraklar, rüzgar ve sonunda yağmurla günün kapanışını yaptık. Havanın durumu zaten gözüme pek iç açıcı gelmediğinden tedbirli çıkmıştım. Evet montlu, hırkalı, ceketli günler geldi. Sokaklar artık kalabalık, trafik sıkışık, bunun yanında cafeler, publar, alışveriş merkezleri daha dolu. Yine gidecek gezecek yer yok, biraz gri, biraz zevksiz. İşte Ankaramın önümüzdeki 8-9 ay değişmeyecek sureti...Neyse biz alıştık. Bir gün buradan gideceğimiz hayaliyle dayanıyoruz işte :) Bu arada hafta sonu aktivitesi yine bir gün Tunalı, bir gün Bahçeli şeklinde geçiyor. Aşağıda Bahçelide ara sokakta çektiğimiz fotoğraflar var. Ve yeni kot ceketim...


Kot ceketleri seviyorum. Herşeyle uyuyor çünkü. Sheinside dan son siparişimde üç tane mont istemiştim hatırlarsanız, biri buydu


Bu arada saçlarım harika değil mi :) Evden çıkarken böyle değildi, alışverişde bir tane birşey denedim, bu hale gelmiş, ne yapalım, kader :)


Ceketin detaylı fotoları, ilgilenenler için linki işte burada


Güzel bir hafta dilemeden önce sendromsuz bir pazartesi diliyorum ki iyi bir başlangıç yapalım. Herkese selamlar, sevgiler, öpücükler :)


3 yorum:

  1. çok yakışmış canım ben de severim kot ceketi..özellikle uzun elbise üzerinde çok hoşuma gider.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle çok kullanışlı bir paçadır kot ceketler,mevsim değişimlerinde en idealleri,çok yakışmış canım,güle güle giy..

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım Ebru . çok çok yakışmış.1000 tane kot ceketim olsun 1001. alırım . O derece seviyorum :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.