Baby Shower Partimiz


Hafta hafta ilerlerken 35. haftanın göbeğini yukarıdaki kareyle takdim edeyim :) Sonlara doğru gelmişken daha fazla geç kalmadan ve ağırlaşmadan baby showerımızı da yaptık. Öncesinde temaları bulmak, kendime uyarlamak, ozalitçide bastırmak, menüyü belirlemek, ikram tabaklarını, diğer malzemeleri internetten bulmak, kağıttan gülleri yapmak filan derken epey uzun bir ön çalışma gerekti. Malzemeleri alıp kenara yığdıkça acaba bunların birleşimi nasıl olacak diye ben bile düşünüyordum. Her şeyin tonu uysun istedim, her şeyi kendimiz yapalım istedim ve Allaha şükür tam istediğim gibi oldu. Serhan ve Elçin çok çok yardımcı oldu onlar olmasa imkansızdı. Fotoğraf çerçevesini ise bir gün kala yine Elçinle beraber bitirdik. Tahmini 20 küsür kişilik baby shower partimi kendim organize ettim ve tam istediğim gibi olmasından dolayı çok mutlu oldum :) Gelelim detaylara...


Bebek şekerlerimin önce nasıl olacağına karar verdim. Beğendiğim malzemeleri nikah şekeri malzemelerimi de aldığım Birmax tan sipariş ettim. Nikah şekerlerimi nasıl yaptığıma buradan bakabilirsiniz. Malzemeler yine sorunsuz şekilde elime geçti. Kutusu, tülü, kuş tüyü ve puantiyeli kurdelesini ordan aldım. Pembe kapaklı Hayat suyu marketlerden bulamadım e bebek ten sipariş ettim başka alacaklarımla beraber.


Çingene pembesi krapondan güller hazırladım bunları taçlara iliştirdim. Yapılışı internette var. Kapıya da aşağıdaki afişi hazırladım. Desenli washi tapelerim Baykumaş hobi malzemeleri kısmından.


Pembe puantiyeli pop corn kaplarına karışık cips koydum. Bu kapları, cupcake standını, pembe tabak, çatal bıçakları, pembe balonları da partipazar.com dan getirttim. Yer gök pembe olmasın diye açık yeşil pelür kağıtları da dekorasyonda kullandım.


Masamızda çok tatlı bir arkadaşımızın yaptığı uğur böcekli kanepeler ve büfemizin karşıdan görünüşü.


Güneş yüzünü gösterince ve henüz kimseler gelmemişken hemen fotoğraflara başladık ve ondan sonra akşama kadar çekmelere doyamadık :)


Davetliler geldiii, fazla bekletmeden büfeye alalım.


Pembe olup da içine girebildiğim hiçbir şeyim olmadığı için triko elbisemi ve aynı renk çorabımı annem aldı, sağolsun :)


Kızlarrrr...keşke daha uzun sürseydi de daha çok sohbet edebilseydik.



Miniğimin sepeti ve görücüye çıkan minik elbiseleri. Sağolsun herkes eli kolu dolu gelmiş. Bir sürü hediye geldi ve hiçbiri birbirinin benzeri değildi. Seçimler gayet isabetli olmuş yani. Oysa ki herkese bir şey almayın demiştim.



Partinin selametinden benim kadar sorumlu olan ve bu görevi başarıyla yerine getiren kardeşim, teşekkürler canım benim :)


Ve başta yorulmamı istemediği için baby shower olayına mesafeli yaklaşıp, sonrasında benim peşimde kah pelür kağıt, kah çikolatalı badem, kah pembe marhmallow arayan Serhancığım, sende sağol, varol ♥ ♥


İşte böyle tatlı bir yorgunlukla ancak kesinlikle çok mutlu biten bir gün oldu. Tamamı hand made bir baby shower organizasyonu böyle geçti. Yemekler hariç her şeye elim değdi ve tüm bu çaba tam istediğim gibi bir sonuç verdi. Bebek bekleyenlere tavsiyem eğer ki baby shower fikrine uzak değilseniz mutlaka yapın. Hem eğlenceli oluyor, hem en sevdiklerinizi doğum öncesi bir arada görüp moral ve güç topluyorsunuz. Ben yapmasam içimde kalacaktı, şükür hallettik. Şimdi sıra hastane çantasının son eksiklerinin toparlanıp arabaya yerleşmesi. Sonrası heyecanlı bekleyiş :) Bu arada fotoğraf çerçevesini nasıl yaptık, başka bir postta onu da anlatayım belki benim gibi kendi yapmak isteyenlere fikir verir. Herkese güzel ve huzurlu günler diliyorum, mutlu günlerimiz bol olsun inşallah :)


20 yorum:

  1. Herşey çok güzel görünüyor. özellikle de siz. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok ince düşünüp hazırlanmışsınız ve harika bir parti olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel beğenmene sevindim :) teşekkürler.

      Sil
  3. Ellerine sağlık,çok yorulmuş olmalısın.Bu kadar ayrıntı,hazırlık bide hepsi el yapımı.Doğumdan önce yapmak çok iyi fikir.
    Benim oğlum 5 aylık,ben iki seferde yaptım:)Malum kalabalık olunca bebekle bir kerede çıkaramıyorsun misafirleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoruldum ama değdi, yalnız daha kalabalık olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum :)

      Sil
  4. Ayy maşallah çok şeker olmuşsun canım yaa,nasıl yakışmış hamilelik..Herşey harika görünüyor,ellerinize sağlık..Hadi sağlıkla gelsin bakalım artık prenses..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelsin di mi :) Ama vaktinde tabi :) Teşekkür ederimmmm....

      Sil
  5. Eskiler "Allah bi avazda kurtarsın" derler di. Ben de öyle diyorum. Her şey kolay olsun, mutluluk dolsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet inşallah bir avazda olur teşekkür ederim :)

      Sil
  6. çokgüzel olmuş her detay ,
    inşallah şansıda güzel bir bebek olur ebrucuğum.

    YanıtlaSil
  7. harika görünüyosun hamilelik çok yakıştı yalnız son haftalarda normalde çirkinleşilir yüz göz burun şişer :) sende hiçbişey yok yalnız gerçekten göbek fazla büyük gibi sanki ikiz değil dimi :) yada bi 4 kg çocuk çıkacak gibi :) sağlıkla gelsin inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allaha şükür yüzde bişey yok dediğin doğru, karnım da normalden büyük evet o da doğru :) Bakalım ne çıkacak? İnşallah yolunda gider herşey teşekkürler :)

      Sil
  8. Merhaba Ebru ben Gülperi herşey o kadar güzel olmuşki canım resimlerden gözümü alamadım. Çok uğraşmışsın ama sonuç bir harika sen yaparsın da olmaz mı zaten:)) Hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun canım benim.....!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülperi geç cvp yazdım çok teşekkür ediyorum güzel yorumuna. Çok uğraştım, ben ne zaman bu kadar detaycı oldum anlamadım :) ama değdi. İkimiz içinde hayırlısı olsun arkadaşımmm :)

      Sil
  9. mutluluğunuz bu günkü gibi hep sürsün gülücükleriniz eksik olmasın :)

    YanıtlaSil
  10. kardeş desteği ile süper olmuş :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.