Bordo Uzun Hırka ve 38. hafta


 38. haftaya girmemle beraber ev hanımlığına geçiş yaptım biliyorsunuz. Halimden şu an için memnunum çünkü ağırlaştığım için evde kah dinlenip kah ufak tefek şeylerle uğraşarak vakit geçirebiliyorum. Oysa işteyken öyle değildi. Dediğim gibi tam vaktinde eve geçiş yaptım şükür. Kilo alımım durdu, iştahım aynı ama son bir buçuk aydır kilom da aynı. Karnım pilates topu gibiymiş annemin dediğine göre :)  NST de sancı filan görünmüyor bebek yerinde rahat, bende bu koca göbeğe alıştım yuvarlanıp gidiyoruz :) 
Hamilelik böyle, giyim kuşam da ona göre oluyor haliyle. Benim sadık yarim hamile taytı ve çorabıdır orası kesin. Ama tabi yine de hem şimdi hem sonra giyilebilecek şeyleri tercih ederek giyim kuşamdan vazgeçmiyoruz. Sheinside siparişim bordo salaş hırka tam kara kış için. Hatta nerdeyse dışarda bile giyilebilir, maşallah zırh gibi :) Kalın ve tok dokumalı sıcak mı sıcak tutacak bir hırkaya ihtiyacı olanlara duyurulur.


Botları da Elçin Deichmann çocuk reyonundan almış :) Küçük ayakların avantajı, bazen böyle sevimli şeyleri daha ucuza bulabiliyorsunuz.




Günler çabuk geçiyor. Heyecan ve merak dozu her geçen gün artarak devam ediyor. Bakalım neler olacak, şimdilik hoşçakalın :)


4 yorum:

  1. Ankara bu kadar soğudu mu ebrucum cok kalın görünüyor üstün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an giyilmez hava iyi 😊

      Sil
    2. Ben hala kısa kolluyla dolaşıyorum. Kısa kollu alışverişi yapıyorum :(

      Sil
  2. ayyyyyyy cnm çoktandır görmemiştim karnını büyümüş ne tatlı olmuş:)))))) daha da güzelleşmişsin maaşallah sana! Kolaylıklar diliyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.