En Pratiğinden Sütlaç


Merhaba dünyalı :) Doktor ziyareti hariç evden çıkmayalı bir ay olunca kendimi uzaylı gibi hissediyorum da o bakımdan :) Alıştım gerçi, dışarıya çık deseler nereye giderim ne yaparım hiiiiç bilmiyorum. Ben biraz daha kalayım yuvada en iyisi. Mesela bi on gün daha, kırkımız o zaman çıkıyor. İşin şakası bi yana can atıyorum dışarı çıkmak için. Dışarda yemeğe gitmek, sinemaya gitmek, alışveriş yapmak, belki sadece biraz hava almak...hepsi olur. 


Bu arada öğünlerimizi (eğer vakit bulabilirsek) en pratiğinden en hızlısından atıştırma şeklinde geçiriyoruz. Çünkü saat kaçta yersek yiyelim tam o anda Öykü uyanıp ağlamaya başlıyor :) Bu evde benden habersiz yemek yedirmem abi diyor adeta. Gelelim sütlaç mevzusuna. Pakmaya'dan yılbaşı hediyesi gelen pakette sütlaç vardı. Hazır puding yıllardır yapıyorum ama sütlacın hazırını ilk defa denedim. Evde kendi yaptığımızdan daha kıvamında, kararında desem abartmış olmam. Annem bile kendi sütlacından daha çok beğendi nerdeyse. Hiç uğraşmadan mis gibi pratik bir tatlı. Bu vakitsizlikte tam benlik.


Bunlar da Pakmaya'nın hediye kutusu. Çok teşekkür ederiz kendilerine. Kullandığım her ürün birbirinden güzel. Çikolatalı pudingini de tavsiye ediyorum. 


Öykü anneanne kucağında uyurken bende bu postu hazırlamaya fırsat bulabildim. Ankara yine karlı puslu. Allahtan evdeyiz bu soğukta işe gitmediğim için çok mutluyum. Uykusuzluk ve yorgunluk var ama olsun, herşeye değer. Şimdi ben annelik mesaime döneyim izninizle. Hepinize güzel günler, şimdilik hoşçakalınnnn :)


4 yorum:

  1. Hadi bakalim 10 gununuz kalmis hayirlisiyla. pratik gibi gorunuyor, bi denemek lazim tadina da bakmak için, çunku ev sutlaci yaparken alti tutmasin diye basinda beklemek biraz zaman aliyor. Guzel geçsin gununuz.
    Sulti's

    YanıtlaSil
  2. Annelik güzel ama zor, ben yaşar mıyım o duyguyu Allah bilir ...
    Sütlac enfes görünüyor, ellerine sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Hadi bakalım kolay gelsin 😉

    YanıtlaSil
  4. Sizi takibe aldım. beğeneceğiniz bloğuma sizi de bekliyorum.. http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.