Evlilik Hazırlığı Yapanlar! Bu Site Sizin İçin!..



Mevsim itibariyle düğün-nikah organizasyonları tüm hızıyla devam ederken, size yeni tanıştığım Gelin Geliyor 'dan bahsetmek istiyorum. Evlenme arefesinde yaşadıklarımı çok iyi hatirlıyorum, özellikle hazırlık için kalan zamanın az olmasından dolayı, neye nereden başlasak diye ufak bir bocalama geçirmiştik. Çünkü neresinden bakarsanız bakın en küçük düğün bile davetiyesi, nikah şekeri, düğün mekanı, gelin arabası süsü, gelin buketi, gelinliği, damatlığı, kuaförü ile başlı başına bir organizasyon. Bütün bunları (bizim gibi) kendiniz halledersiniz ya da daha büyük bir bütçeniz varsa tamamını organisazyon şirketi ile beraber yaparsınız. Hangisi olursa olsun bu iş için epey kafa patlatmak ve koşturmak gerekiyor. İmkanlar doğrultusunda en iyisini yapmak için uğraşmak şart oluyor. İşte www.gelingeliyor.com bu konuların tamamı hatta daha fazlası hakkında geniş bir yelpazeye sahip ve bu özel günü nasıl yaşamak isteyeceğinizle ilgili herşeyi bulabileceğiniz bir site. düğün planlamadan balayına kadar tüm adımlarla ilgili fikir alabilir hatta gerçek düğünlerin fotoğraflı hikayelerini okuyarak kafanızda ne istediğinizi netleştirebilirsiniz. Benden kendi düğünümüzün hikayesini yazmamı rica ettiler ve bende seve seve sitenin blog kısmında kendi hikayemizi yazdım. Yazarken tekrar o anlara gittim, duygulandım, mutlu oldum. Okumak isterseniz yazımı işte burayı tıklayabilirsiniz.

Biz kendi adımıza o günü kusursuz geçirmekten çok mutlu geçirmeye odaklandık. Ufak detayları atlamadan planladık, ama ufak pürüzleri de önemsemedik. Yazımın okuyanlara fikir vermesini umut ediyorum. Sadece düğün değil seyahat, güzellik, dekorasyon gibi bir çok konuyla ilgili harika yazıların bulunduğu Gelin Geliyor ' a göz atmanızı tavsiye diyorum.

Hoşçakalın...




2 yorum:

  1. Hemennn bakıyorummm :) Bu Cumartesi nişanım oldu, düğüne daha 8-9 ay var ama anca bakarım. Cok teşekkürler Ebrushka'm :*

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.