Leoparlı Babet ve Bebek yastığı

CN Direct adlı siteden bu yazımda bahsetmiştim. Geçen gün ilk siparişlerim geldi. Bu leopar desenli babeti ve Öykü için de bir tane yastık istemiştim. İşte gelenler.


Babetin genel durumu iyi ancak bana büyük geldi. Eğer buradan ayakkabı isterseniz mutlaka ayağınızı mezura ile dikkatlice ölçüp beden tablosundan check edip öyle sipariş edin. Bana gelince, ben de sözde öyle yaptım ama "dikkatlice" kısmını atladım ve her zamanki gibi sabırsızlık ettim sanırım :) Sonuç olarak 36 numara olan ayağıma Çin bedenlerinin küçüklüğüne güvenerek ve doğumdan sonra yarım numara büyüdüğünü düşünerek 38 istedim. Ama kocaman oldu :) İmkanı yok giyemem. Bi yandan üzüldüm bi yandan da tecrübe oldu dedim. Burada yazıyorum ki size rehber olsun. Ayrıca yakın plan çekim yaptım ürünlerin kalite seviyesine kendiniz karar verin diye.

 


Bu da Öykütoş için destekli yastık. Gerek başını düz tutması için, gerek de gece hangi yöne yatırdıysam orda kalmasını sağlamak için çift taraftan destekli yastık.

Ve kullanımı da böyle. İlk denememde değil Öyküyü içinde tüm gece tutmak üç saniye bile tutamadım ki fotoğraf çekeyim :) ama azimliyim, bu işe yarar bir ürün ve kullanacağım.

Ürünlerin linkleri için:

 leoparlı babet burada
yastık burada

Güzel bir hafta diliyorum :)




2 yorum:

  1. yaa bu yastık çok iyimiss. bir dikiş sever olarak bundan dikebilirmiyimm acaba :-D ilk defa gördüm Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben rahat dikileceğini düşünüyorum çok detay yok.

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.