İşlemeli Beyaz Tunik/White Dress

Bu defa ne giydim fotoğraflarını çekmek için farklı bir mekandayız, burası resim heykel müzesi. Hafta sonu müze gezme aşkımızın kabarması ile Öykü de ilk müze ziyaretini yapmış oldu. Ramazan günü sıcak havadan mıdır bilmiyorum in cin top oynuyordu. Belki hafta sonu kimse gelmiyor olabilir, normalde de bu kadar boş olduğunu düşünmek istemiyorum :) 
Öykü müzede resimleri ilgiyle inceledi, ara ara nedeni belirsiz sevinç çığlıkları atarak görevlileri başımıza topladı. Sonra şirinliğini kullanarak kucaktan kucağa gezdi :) Bende yeni kıyafetimin fotoğraflarını burada çektim. 



Yine elbise diye satılıp benim tunik olarak kullandığım bir parça, işlemeli beyaz elbise burada...İnce pamuklu kumaşı ve dökümlü kalıbıyla yaz için çok rahat. Bana biraz bol geldi ama daraltmayı düşünmüyorum böyle de hoşuma gitti.



Elbise/Tunik Shein 

Bu arada tekrar hatırlatayım Shein'den gelen herşey sitedeki fotoğraflarla aynı geliyor. Buradan girip orjinaline bakarsanız aynısı olduğunu göreceksiniz. Yerli yabancı başka sitelerden  yaptığım alışverişlerin bazısında fotoğraftan bağımsız bambaşka şeyler geldiği oldu. O yüzden Shein'i seviyorum....






Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.