Siyah Tulum/Black Jumpsuit

Yeni bir haftaya girerken ve takvimler 6 Temmuzu gösterirken  zamanın hızına yetişemez durumdayım. Hayır yanlış anlaşılmasın bir şeye koşturduğum da yok, gayet slow motion bir hayatım var sekiz aydır. Sadece zaman nasıl bu kadar hızlı geçiyor ona şaşırıyorum. Evdeyim, Öykü ile ilgileniyorum, yemek ev işi derken hafta geçip gidiyor. İş namına tek meşguliyetim blogum ve blogum vasıtasıyla diğer sitelere yazdığım yazılar...Sanırım bambaşka bir dünyanın insanı oldum. Hayatımın bu döneminde şükredecek öyle çok şey var ki...

Bu arada bakıyorum daha ne oldu anlamadan, yazlıkları giyemeden yazın yarısı uçmuş gitmiş bile. Çoğu kıyafete sıra gelmeden sezon bitiyor veya havanın ısınmasını beklerken göre göre bıkıyoruz. Velhasıl Ankara'da yaşıyorsan yaz alışverişini minimumda tutmak lazım. Diyorum ama dediğimi de pek yapamıyorum :) Neyse artık hayırlısı :)


Bu sezon kısası uzunu, çiçeklisi düzü, bol kesimi dar kesimiyle tulum modası son sürat devam ediyor. Siyah tulum Shein den. Kumaşı jarse, 36-42 arası her ölçüye uyacak şekilde geniş. Alt kısmı şalvar şeklinde. Çok rahat dememe gerek var mı :) İçine bluz olmadan da giyilebilir, topuklu ayakkabılar ve metal kemerle bambaşka bir havaya girebiliyor.  Ben gündüz giyeceğim için bu şekilde sandaletlerle kombinledim.



Shein  Tulum burada

İyi haftalar diliyorum :)


2 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.