Rengarenk Çantalar! Hangi Kadın Sevmez ki?

Kadınların alışverişte en karşı koyamadığı şey ayakkabı ise ikinci sırayı kesinlikle çanta alır. İstisnalar elbette vardır, lakin ayakkabı ve çanta sevmeyen kadın sayısı da bir elin parmağı kadardır herhalde.  Haa bu arada ben hiç tanımadım öyle bir kadın :) 

Ne giyerseniz giyin, en basit bir elbise bile kombinlediğiniz çanta ile tarz olabilir. En iddialı kıyafetinizi sade bir modelle, en sade kıyafetinizi de göz alıcı bir çantayla bambaşka bir havaya sokabilirsiniz. Hatta öyle çantalar vardır ki kullanacağınız günler ne kadar sınırlı olsada, dolaptaki yerinden size bakarken ona sahip olmaktan mutluluk duyarsınız. İşte böyle hastalıklı bir aşktır çanta aşkı. Ben kendi adıma ne kadar beğensemde küçük modelleri rahat kullanamıyorum. Hele bebekten önce  ufak birer bavul kıvamındaydı çantalarım. Çanta büyüdükçe içine koyacaklarım da doğru orantılı olarak artıyordu. O yüzden hep büyük modellerdeydi gözüm. Şimdilerde ise boyutları epey ufalttım diyebilirim. Yine de çanta dediğin az biraz büyük olacak ki kendini gösterecek :)

Aslında esas ilgi alanım ayakkabı ancak uzun süredir topuklu giyemiyor oluşum (bkz:8 aylık bebek, kod adı: Öykütoş) beni biraz ayakkabı alışverişinden uzaklaştırdı galiba. Benim de gözüm bu şeker gibi renkli çantalara kaydı. Bir sürü model inceledim. En sevdiklerimi bir araya getirdim. Pembe dudaklı olan (her ne kadar görülmüş bir model olsada)  sevimliliğiyle favorim oldu.




Çapraz askılı zarf çantaların hacmi küçük ama kullanımı rahat görünüyor. 





Bu turkuaz çantanın modeline de ayrıca vuruldum. Turkuaz silindir çanta burada


Klasik modeller her zaman işe yarar. Beyaz çanta burada


Bu senenin gözdesi dantel ise elbiselerden sonra ayakkabılara ve çantalara sıçradı. Dantel detaylı çanta burada


Ve yine bir klasik, kahve çanta, deri fiyongu ona modern ve tatlı bir hava vermiş.Fiyonklu çanta burada, tüm modelleri incelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz 





5 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.