Siyahla Beyazın Aşkı Biter mi?..

Tüm dünyayı siyah beyaz görmek ister miydiniz? Ya da televizyonu siyah beyaz izlemek?Muhtemelen ikisine de cevabınız hayır. Peki giyim söz konusu olunca siyahla beyaz kadar birbirine yakışan ikili var mıdır? Cevap tabii ki yine hayır. Zıt kutupların çekimi gibi, iki ayrı dünyanın buluşması gibi siyah ve beyazın birlikteliği de her daim şık, sade ve klas olmuştur. Asil ve mağrur siyahın yanında masumiyetin rengi beyaz... Bu iki renkle sonsuz kombinasyon yapılabilir. Siyah-beyaz kareli, siyah-beyaz puantiyeli, siyah-beyaz çizgili...ilk aklıma gelenler. Hepsini çok severim ama puantiyenin yeri benim için başkadır. O zaman iri puantiyelerle başlayalım.



Enine çizgilerin ise kilolu gösterdiği söylensede ne çizgili giymekten kimse vazgeçecek, ne de çizgilerin modası geçecek. 




Kalem elbiseler ise kalem etekler gibi ince vücutlara çok yakışıyor.



Bu sene yine çok moda olan maksi elbiselerde genelde floral desenler var ama klasik çizgilerden şaşmayayım derseniz siyah beyaz burda da baş rollerde.


İri kareli mini elbise ise hem spor hem günlük çok rahat çok sade ve zamansız.



Pötikare ise puantiyeden sonraki favorim. Tabii ki siyah beyaz olacak. İrili ufaklı, ince kalın her türlüsünde gözüm kalır, tıpkı bu elbisede olduğu gibi...



Siyah beyaz filmler gibi modası geçmeyen eskimeyen bu kombinlerden sonra daha renkli yazılar da gelecek. Şimdilik hoşçakalın :)


5 yorum:

  1. kendimi gördüm sanki, bayılıyorum siyah beyazın uyumuna:)

    YanıtlaSil
  2. hepsi de çok güzel bayıldığım tarzlar,
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. güzel seçimler ail, şık ve eskimeyen renkler ;)

    YanıtlaSil
  4. Kabarık elbiselere zaafım var,ilk ve son favorim...Kesinlikle siyah beyaz uyumu harika oluyor..

    YanıtlaSil
  5. benim de siyah-beyaz aşkım bitmez :-))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.