Süet Topuklu Ayakkabı

Babetler ve spor ayakkabılarla geçen bir yıldan sonra artık yavaş yavaş topuklulara geçiyorum. Hamileyken zaten giyememiştim sonra Öykü küçüktü, mevsim kıştı, pek bir yere gitmiyorduk filan derken sürekli spor ayakkabı-ugg-babet-sandalet giydim. Akşam çıkacağımız zaman da çok kısa topukluları tercih ettim. Ama artık zamanı geldi, şeytanın bacağı kırılsın, ilk düğünde giyilmek üzere ennn topuklusundan bir ayakkabı alınsın dedim. Uzak doğu alışveriş sitelerinde ayakkabı numarası uydurmak çok zor. Ayağım 36 numara doğumdan sonra yarım numara büyüdü gibi geliyor, bir de çin bedenleri hep dar olduğu için 38 olur diye düşünerek leoparlı babet istemiştim, çok büyük geldi. Bu defa ayağımı iyice ölçtüm mezura ile, ölçü tablosundan defalarca check ettim ve ayağımın onların ölçülerine göre 36,5 olduğunu anladım. Ama ne yazık ki istediğim modellerde o numara yok mecbur 37 istedim. Neyseki oldu. Ayakkabıyı buradan inceleyebilirsiniz.



Benim çektiğim fotolarla sitedeki fotoları karşılaştırın birebir aynısı olduğunu göreceksiniz. Shein de en sevdiğim şey bu. Bambaşka şeyler gelmiyor. Ne görüyorsanız o. Beklediğim ve beğendiğim gibi geldi, çok memnun kaldım.


Ayakkabı böyle hareketli ve iddialı olunca sade bir elbise giymeyi tercih ettim. Hiç bir numarası olmayan bu siyah elbise ile kombinledim. En sevdiğim ve en rahat ettiğim siyahlarıma büründüm oohhh rahatladım :) 






Shein Ayakkabı Burada 
Shein Elbise Burada 

4 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.