Sonbahar Trendleri

Her ne kadar havalar henüz soğumamış ve bizler de hala yazmış gibi davranmaya devam etsekte neredeyse Eylül ayını yarıladık. Takvim üzerinde sonbahar başladı bile. En geç Ekim'de yazlıklar dolaplara kalkacak ve yerini ince kazaklar, sweatler ve kapalı ayakkabılar alacak. Peki yeni sezonda neler var? Püsküllerin yükselişi son hız devam ediyor. Özellikle eteklerde geçen seneden beri kullanılan püsküller yine bizimle...


Sandaletler ve parmak arası terliklerin içinde özgürlüğünü doya doya yaşayan ayaklar kapanıyor. Ama birden değil tabi. Sonbaharın güzelliği de bu işte; ne soğuk ne sıcak. Benim aklım bu rahat oxfordlarda, sneakerlarda kaldı. 

Ben lisedeyken moda olan ince bol kumaş pantolonlar yeniden moda oldu. O zaman çok giymiştim hem de en çiçekli, en renklilerini. Bu dünyanın en rahat pantolonu olduğunu düşündüğüm modeli yeniden görmekten çok mutluyum. Vintage ve yılan desenli olanlara bayıldım.



Rahatlık deyince sweatlere bakmadan olmaz. Jeanle, taytla, etekle giyebileceğiniz modeller günlük hayatta da hafta sonunda da kurtarıcınız olabilir.
Daha şık ve iddialı modeller isterim diyenlere dantel detaylarla çarpıcı hale gelen bluzleri öneririm.



Sonbahar için alışverişe başlarken fikir olsun diye beğendiklerimi linkleriyle beraber paylaştım. Fiyat olarak da uygun modelleri seçtim. Beğendiklerinize linkleri tıklayarak ulaşabilir fiyat ve detay öğrenebilirsiniz. Şimdilik hoşçakalın...





4 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.