Yaz Bitmeden Son Kez Giyelim

Eylül'ün sonu gelirken kaçınılmaz son yani sonbahar da yaklaşıyor. Fakat hava hala 29-30 derecelerde gezinirken son bir can havliyle yazlıkları giyip yazmış gibi davranabiliriz, buna da kimsenin itirazı olmaz herhalde :) hatta belki araya bi mini tatil bile girer belli mi olur :) 
Dantelli bluzumu geçen sene Shein den almış ve hamileliğimde birkaç defa giymiştim. 
Sizi bilmem ama benim bu ara hiç tadım yok...Önce zehirlenme mi mikrobik mi ne olduğunu anlayamadığım hastalıkla iki gün, sonra nezleyle bir hafta mücadele derken modum çok düştü. Hastayken kendime bakamıyorum bir de Öyküm var o ne yapsın...Ona da hastalık geçecek diye ödüm kopuyor, kucağıma mecbur kaldıkça alıyorum, sadece yemek yedirmek ve alt değiştirmek için yaklaşıyorum ama çok zorlandım çok...Bir de sanki genel anlamda negatif bir hava var gibi, herkes bir umutsuz, herkes bir keyifsiz. Neyse artık tez zamanda bu moddan kurtulup normale dönelim, sağlığımıza kavuşalım başka birşey istemiyorum. 





Bluz: Shein

Daha mutlu ve sağlıklı günlerde görüşmek üzere, hoşçakalın :)



2 yorum:

  1. Merhaba,

    Öncelikle böylesine güzel bir bloga sahip olduğunuz için tebrik etmek isteriz.

    Kaliteli bir bloga sahip olduğunuz için, sizin de katılmak isteyebileceğinizi düşündük.

    https://www.creamive.com/ida-natura-otel-konaklama-cekilisi

    Çekiliş sonucunda 1 kişiye Kazdağları'nda kahvaltı dahil çift kişilik otel konaklama ve tuz odası seansı hediye ediliyor.

    Ayrıca, blogunuzun isimsoyisim.com şeklinde olmasını isterseniz, domain sponsorluğu için de CREAMIVE'e ulaşabilirsiniz :)

    Diğer blogger arkadaşlar da katılabilirler tabii :)

    YanıtlaSil
  2. Çok haklısın, önce sağlık. Geçmiş olsun...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.