İlk Diş Geliyooorrr :)

Bundan iki ay kadar önce salyaların artması ve huysuzlanmalar baş gösterince diş çıkarma kabuslarının başladığını anladım. Daha önceden bu diş sancılarına kehribar kolyenin iyi geldiğini duymuştum. hemen araştırmış ve lisanslı orjinal ürünü Tots and More dan istemiştim.. Yazısı burada. İnternet sitesi ise işte burada sitesinden sipariş edebilirsiniz.


İşte o gün bugündür Öykütoşun boynundan çıkmayan (geceleri çıkarıp ayak bileğine takabilirsiniz) kehribar kolye sayesinde salyasız, sancısız, çilesiz ilk dişimiz ucundan göründü maşallah diyeyim :) Sadece diş çıkarma değil kolik, gaz sancısı vs bir sürü derde deva olan kehribar kolyenin bilekliği de bende var ve bende hiç kolumdan çıkarmıyorum. Sol bileğe takılırsa bolluk bereket getiriyormuş. Şekildeki gibi koluma takıldı gelsin bolluk bereket :)


Başından  beri inanarak alıp kullandım ama şu an net olarak tavsiye edebiliyorum, bebeğinize hemen bir tane alın ve kullanmaya başlayın. Evet diş olayı böyle, onun dışında bakıyorum artık bebeklikten yavaş yavaş çıkmaya başlıyor gibi. Gündüzleri hiç yerinde durmuyor kendini ordan oraya atıyor tam bir apaçi :) ama gece olup da o yatakta uyuyup kalınca bakıyorum daha minicik bir şey bu yaa... O zaman yine küçük bir bebek oluyor gözümde. Ki zaten hepi topu dokuz buçuk aylık. Hepimizin evladı sağlıkla mutlukla büyüsün inşallah...



2 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.