Saç Bakımı İçin Kullandığım Ürünler

Güzel bir cuma ve arkasından harika bir hafta sonu dileyerek yazıma başlayayım :) Saçımla verdiğim uzun mücadele nihayet sonuçlarını vermeye başladı. üç yıldan beridir röfle yaptırmaktan vazgeçmemden sonra epey bir toparlamıştı zaten. Saçlarım kuru olduğu için röfle ve balyaj daha da kurutuyor ve uçları kopuyor, kopmayanlar da dökülerek bana veda ediyordu. Sonra kendi saçımı kendim boyama kararıyla yola çıktım. Üç senedir de öyle yapıyorum. Kesinlikle üçte bir oranında fazlalaştı saçlarım. Eskisi kadar çok da dökülmüyor. Boya konusunu bu yazımda ve bu yazımda anlatmıştım. Son dönemde kullandığım saç bakım ürünlerinden de şimdi bahsetmek istiyorum. Klorane mango etkili şampuan kuru ve hasar görmüş saçlar için üretilmiş. Benim saçların durumu artık o kadar hasarlı değil ama hala kuru. Henüz iki hafta oldu kullanmaya başlayalı ama fikir vermeye yetti. Her doğal şampuan gibi çok köpürmüyor. Nefis bir kokusu var saatlerce hatta ertesi gün bile kokusu saçlarınızda kalıyor. Uzun vadede neler olacak göreceğiz.


Nashi argan ise hemen hemen herkesin bildiği bir ürün. Son dönemde popüler olan argan yağının saç için iyi geldiğini çok kişiden duydum. Ancak çok popüler olan şeylerden uzak durma huyum nedeniyle bu zamana kadar kullanmadım. Geçen ay saçlarımı kestirmeye gittiğimde kuaförüm tavsiye edince (ki bu belki onuncu tavsiye E dişi :) almaya karar verdim. Banyo sonrası saçı çok güzel açıyor. Sprey şeklinde püskürtülerek kullanılıyor o nedenle ziyan etme olasılığınız yok. Ve kokusu...harika bir kokusu var. Şu an saçımda hem Klorane in mango kokusu üzerine Nashi nin harika kokusu var. İşte bu ikisinden sonra saçlar cidden adama dönüyor :) 


8 yorum:

  1. Nashi Arganı bende merak ediyorum,teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok merak ediyorum Nashi Arganı..

    YanıtlaSil
  3. Nashi Argan'in bu spreyini ben de kullanmış ve bayılmıştım! Elimdeki yıkama sonrası argan yağlarından bir türlü yeniden almaya sıra gelmese de en sevdiğim durulanmayan saç bakım ürünü diyebilirim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. merhaba kuruluğuna iyi geldı mı acaba .benım saçlarımın uçları felaket kuru nashı almayı duşundum ama artk yağlardan uzak durma kararı almştm bu şekilde spreyı oldgunu bilmiyordum.bu sampuanı da ilk defa duyuyorum nasıldır acaba:)

    yazıyı bugun grmışssın snra farkettm yenı kullanıyosun sende sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben üç haftadır kullanıyorum ve uçlarındaki keçeleşmeyi önlüyor gibi görünüyor. Yumuşak ve güzel de bir kokusu var.

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.