Yeni Yıl Yaklaşırken...


Kıştan ve soğuk havadan hoşlanmamama rağmen yeni yıl süslemeleri, rengarenk vitrinler ve ışıklı caddelerden dolayı yılın en sevdiğim zamanları bu zamanlar diyebilirim. Özellikle AVM leri çok güzel süslüyorlar. Bende renklere ve ışıklara bayıldığım için bunları görünce çocuk gibi seviniyorum. Yoksa yeni yıl, bir yaş daha yaşlanmaktan başka hiç bir anlamı olmayan sıradan bir gün aslında. Eskiden her yılbaşı akşamını dışarda geçirmeye mecburmuşuz gibi mutlaka son dakikada bile olsa bir organizasyon yapardık. Oysa son yıllarda anladım ki yılbaşında dışarı çıkmak mecburi bir eğlence arayışına girmek gibi birşey oluyor çoğu zaman. Oysa hiç kasmadan sıcacık evde oturup, huzurlu bir sofra ve tv de zap yapmak çok daha keyifli. Bu fikirden hareketle beş altı yıldır evdeyiz bakalım nereye kadar :) 

Yılbaşı deyince aklıma ilk gelen kırmızı renk, geyikler, kar ve noel baba figürleri. Gerçi yıllar oldu yılbaşında kar görmeyeli ama olsun, umudumu kaybetmedim :) Bu sene belki bembeyaz bir yeni yıl sabahına uyanırız kimbilir. Bu sıcacık neşeli kazaklara bakmak bile beni mutlu ediyor :)

Geyikli kırmızı kazak: burada 
Kardan adamlı kazak: burada 
Kar tanesi desenli kazak:burada 

Noel baba figürlü elbise: burada 

Kardan adam baskılı şal:burada 


Hepsi ve daha fazlası için buraya tık. ♥



3 yorum:

  1. ilk iki kazağı çok beğendim. =)

    YanıtlaSil
  2. Harikalar yaa :))) Yılbaşı teması bu sene nedense çok ilgimi çeker oldu.Sadece giyimde değil dekorasyonda da çok şık durduğunu düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Yılbaşı akşamı dışarıda olmayı ben de sevmiyorum. Yakın aile toplanıyoruz, annem, kardeşim, dayım vs. O da çocuklar için. Onlar büyüyünce eşimle baş başa evde takılacağım:) En sondaki şal çok hoşmuş bu arada:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.