6 Aralık "Ebrushka İle Brunch" Etkinliğim ♥ Part:1

Üç ay öncesinden başladığım hazırlıklar nihayet geçtiğimiz pazar günü mutlu sona erdi. 2016 ya göz kırptığımız şu günlerde "pre new year" konseptli brunchımı Holiday Inn Çukurambar Hotel de gerçekleştirdim. İlk etkinliğim olduğu için çok çok özenli ve titiz davranmaya çalıştım. Ankara da ilk defa beş yıldızlı bir otelin sponsor olduğu bu etkinliğe imza atmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Holiday Inn  Çukurambar konumu dolayısıyla özellikle iş seyahatlerine gidenlerin konaklaması için oldukça uygun. Türkiye nin ilk ve tek open lobby konseptine sahip olması ile diğer otellerden ayrılıyor. Ayrıca misafirlerine Starbucks marka kahve seçeneği sunması ile de Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor. Kendi işlettiği Mizuno Fitness & SPA Club’da sauna, buhar banyosu, jakuzi, masaj, fitness ve kapalı yüzme havuzu gibi tüm imkanları misafirlerine sunabiliyor. İçerisinde yer alan Mizuno Shop hem konaklayan hem de konaklamayan misafirlerinin spor malzeme alış verişi yapabilme imkanı sağlıyor. Ve Ankaralılar için güzel bir haber daha, Holiday Inn 25 Aralık tarihinde yılbaşı özel gala gecesinde Ziynet Sali'yi hayranlarıyla buluşturuyor. Sevenlerine duyurulur...

Etkinliğime hediyeleriyle katılan tüm diğer sponsor markaları da özenle seçmeye çalıştım. Sağolsun onlar da bizler için çok güzel ve bonkör yeni yıl hediyeleri hazırlayarak etkinliğime destek oldular. Sponsorları ayrı bir yazıda anlatacağım. Şimdi gelelim o güne...Bu benim hayatımdaki en hoş, heyecanlı ve mutlu günlerimden biri oldu. Konseptimiz erken yeni yıl kutlaması olunca dress code olarak siyah elbise seçmeyi uygun gördüm. Yılbaşı denince akla ilk gelen renklerin başında kırmızı gelir, siyah elbise, kırmızı ruj ve oje ile gelmesini rica ettiğim davetlilerim o gün çok şık ve ışıl ışıl görünüyorlardı. Özenli ve şık seçimleri için hepsine teşekkür ederim. Sevgili Gülhancığımın hazırladığı kırmızı tüylü taçlarımız bizi yılbaşı havasına sokmaya yetti. 


Fotoğrafta sadece yarısı görünen hediyelerimiz :)



Elçin' ciğim siyah kırmızı renklerimizi kullanarak kurdeleli isim kartlarını hazırladı ve herkes tarafından çok beğenildi, ellerine sağlık.


Kısa bir hoş geldiniz konuşması ile misafirlerime merhaba dedim, geldikleri için teşekkür ettim.


Veee vakit kaybetmeden Engiz Lokantasının leziz brunchını tatmak için açık büfeye geçtik. Zengin çeşitleri ve şık sunumuyla açık büfe lezzetleri hepimizden tam not aldı...






Hem nefis bir brunch, hem sohbet, hem de güzel dostlar olursa vakit güzel geçmez mi...


Ve otelimizin spesiyali kapalı Bafra pidesi masanın yıldızı oldu. Hem kıymalısı, hem peynirlisi aklımı başımdan aldı. Mutlaka tekrar tatmak için gideceğim bu pideyi. Şu manzaraya bakar mısınız...


Blogger olunca fotoğraf çekmeden yemek yemeye başlamak düşünülemez bile. Önce iş sonra yemek :)



Öyle çok fotoğraf çekmişiz ki, buraya hangisini koyacağımı şaşırdım. Blogger arkadaşlarımla güzel kareler...Üst soldan itibaren Sena, Ümran, Canan, Sevgi, Gülsen, Hayriye  ve Betül.


İstanbul dan gelen arkadaşlarım Şerife ve Funda. Yan tarafta Sena, Başak ve yine İstanbul'dan Elif


Sevgili Ayşegül ve Nilgün ile masa başı pozumuz yokmuş, üzüldüm...


Tatlılarım :) Elçin ve Gülhan...




Ve kırmızı siyah günümüzün sonuna yaklaşırken otelimizin her köşesinde poz vermeyi ihmal etmedik.  Bu yazımın sonunda yaklaşık üç aylık hazırlık sürecinde hep destek tam destek diyerek her türlü işe yardımcı olan sevgili eşim Serhan'a teşekkürü borç bilirim o olmasa yapamazdım. Yapsam da böyle güzel olmazdı. Firma yazışmaları, telefon trafiği, kargolar derken bazen yoruldum, bazen üzüldüm, o ise nazımı çekti, anlayış gösterdi...Onun dışında kardeşim Elçinciğim de gözü kapalı emanet ettiğim her işi dört dörtlük halletti sağolsun. Holiday Inn Hotel'e mükemmel ev sahipliği için sonsuz teşekkürler. Eşlik eden blogger arkadaşlarımın da ayağına sağlık hepsine teşekkür ederim. Teşekkürler bitmedi tabii ama bunlar ilk sıradakiler. Bir sonraki yazımda bu güzel etkinliğe hediyeler gönderen sevgili sponsorlarımıza ve ürünlerine sıra geliyor :)

Davetli arkadaşlarımın blog linklerini de vereyim, hepsi okunmaya değer ve kaliteli bloglar. Çoğunu tanıdığınıza ve takip ettiğinize eminim:

http://www.annekaz.com/
http://www.ankaraetkinlik.com/
http://www.gulshendogan.com/
http://betushunbloguu.blogspot.com.tr/
http://nypdsena.blogspot.com.tr/
http://begendimpaylastim.blogspot.com.tr/
http://www.pembedunyamm.com/



16 yorum:

  1. bayıldım fotoğraflara çok çok çok güzeliz

    YanıtlaSil
  2. Emeğine sağlık Ebru'cum her şey çok çok güzeldi! Öpüyorum çok, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öpüyorum Başakcığım ayağına sağlık :)

      Sil
  3. çok güzel bir etkinlikti bizleri çok güzel ağırladınız fotoğraflarda harika olmuş

    YanıtlaSil
  4. Emeğinize sağlık, konsept, ortam, sizler çok harika görünüyorsunuz ^;^

    YanıtlaSil
  5. Herşey çok güzeldi emeğine sağlık canım resimler de süpeer..

    YanıtlaSil
  6. Her şey çok güzeldi tatlım,emeğine sağlık :)

    Elçin ve Gülhan Hanım'a da ayrıca teşekkürler ve sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Hersey ne kadar guzel herkes cok hos gorunuyor emeginize saglik :-)
    resimlerde cok guzel
    madamemine.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Harika bir buluşmaydı Ebrucum.. Nazik davetin için tekrar çok teşekkür ederim :)
    Bu etkinlik ile ilgili benim yazımı da okumak isterseniz :
    http://www.ankaraetkinlik.com/ebrushka-ile-brunch/
    Bir başka etkinlikte yeniden görüşebilmek dileği ile sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Harika görünüyor herşey.Konsept çok hoş herkes çok şık. Hediyeleer harika:))Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.