6 Aralık "Ebrushka İle Brunch" Etkinlik Sponsorlarım

İlk yazımda etkinlik mekanımız Holiday Inn Hotel den, brunch büfesi ve davetlilerimden bahsetmiştim. Bugün de etkinliğime katılanlara harika yeni yıl hediyeleri göndererek sponsor olan markalardan bahsedeceğim. Her biri özenle paketlenmiş zengin içerikli ve şık kutularda gelen hediyelerimi hepimiz çok beğendik. Şimdi tek tek göreceğiniz bu muhteşem markalar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Kullandıkça hem ben hem arkadaşlarım deneyimlerimiz de paylaşıyor olacağız. Ürünlerin bir kısmını kendi özel hazırladığım Ebrushka torbaları ile dağıttım.


İşte sponsorlar ve ürünler,

Yıllardır severek kullandığım güvenilir marka Bioderma Hydrabio serisinden tonik ve nemlendirici ABC derm serisinden şampuan ve nemlendirici gönderdi. Hem kendime hem de Öykü ye kullandığım Bioderma ya çok teşekkürler.


42 yıllık geçmişiyle bal üretiminin üstadı doğal ve lezzetli Binboğa Balları hepimize harika bir kutu içinde ayrı ayrı çiçek, çam ve kekik balı gönderdi. Bir tarım kooperatifi olan Binboğala Bal'a gösterdiği nezaket ve bonkörlük için çok teşekkürler.



Yılbaşı için özel kutu hazırlayan Pakmaya kutusunda yok yok diyebilirim. Her üründen ekledikleri kocaman paketleri ile yüzümüzü güldüren Mutfağın yıldızı Pakmaya ya çok teşekkürler.




Nefis cupcake ve makaronları şirin kutularda hediye ederek ağzımızı tatlandıran Cupcakes Ankara ya çok teşekkürler. Her bir cupcake birbirinden nefis ve lezzetli görünüyordu. Evde yediğimde haksız olmadığımı anladım.



Cilt bakım ürünlerinden numuneler getirerek her birimize cilt bakımı hediye eden Dalton Kozmetik ve İlknur hanıma çok teşekkürler. İlk fırsatta gidip cilt bakımımı yaptıracağım. 


Yılbaşına özel üretilmiş kırmızı ayaklı kadehler ve altın yaldızlı bardaklarla etkinliğime hediye gönderen LAV markasına teşekkürler. Kadehlerimiz çok beğenildi ve yılbaşı sofralarımızı süsleyecek.



Prozinc markası ise ürünlerinden çeşit çeşit setleri nefis siyah kutularda hazırlayıp gönderdi bizler için. Bende olan kinoalı seriyi kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Prozinc e bu güzel ve şık kutularda gönderdiği setler için çok teşekkürler.


Organik ürünlerinden nefis bir paket yapıp şık kutularda gönderen Mia Organical markasını yeni tanıyorum ve kullandıkça deneyimlerim blogda yer alacak. Bu şık ve özenli kutuları ile gönderdikleri zengin paket için çok teşekkür ederim.


Kirlenmek güzeldir sloganıyla Omo etkinliğime hem beyazlar hem de siyahlar için deterjan göndermiş. Bu işe yarar her kadına lazım olan ürünler için çok teşekkürler Omo.


Hermen hemen her etkinliğimizde bizlerle olan sevgili Tatlimo yine harika sepetler göndererek bildik lezzetiyle yanımızdaydı. Bu defa firma yetkili sevgili Mahmut bey katılamadı ancak ürünleri ile yanımızda olmayı ihmal etmedi, sağolsunlar.


Tüylü taçlarla bizi anında yılbaşı havasına sokan Think Pink organizasyon sevgili Gülhan, harika bir paket hazırlamış, emeğine sağlık. Herkes çok beğendi güzel hediyeni, teşekkürler.


Kişiye özel gömlek siparişini internet üzerinden gerçekleştirebildiğiniz Gomlekchim ise hepimize adımıza özel işlenmiş mendi, mezura ve indirim kuponları hediye etti. Bir kişiye ise çekilişle 150 TL değerinde çek veren firma yetkilisi sevgili Melisa ise güleryüzüyle aklımızda kaldı. Çok teşekkür ediyoruz.


Ürünlerinden karma bir paket göndererek etkinliğime eşlik eden Oriflame markasına çok teşekkürler. Ürünleri çekiliş ile iki arkadaşımıza hediye edildi. 


Dark çikolata paketi ile etkinliğime katılan Lindt çikolatanın özellikle deniz tuzlu olanına bayıldım. Tuzlu çikolatayı seveceğimi hiç düşünmezdim. Teşekkürler Lindt 


Bebeklerimizde güvenle kullandığımız marka Mustela şampuan için çok teşekkürler.


Şampuan, susam özlü yağ ve krem ile ürün gönderen Dermokil e teşekkürler.


El yapımı harika bir keçe broş ve yılbaşı süs ile bizlere sürpriz yapan Tasarım Dem yepyeni ama çok cici bir marka umarım herşey gönlünce olur emeğin için teşekkürler.


At kuyruğu şampuanını hemen herkesin bildiği Revox bu sefer aynı ürünü kremi ile bizlerle oldu. En kısa sürede deneyimlerimi paylaşacağım. Teşekkürler Revox. 


Çok iyi bildiğimiz Topicrem ise büyük boy temizleme suyu ile yanımızda oldu. Teşekkürler Topicrem.


Hava almayan saçlar için özel üretilmiş ve 10 etkili Le Soleil şampuan ise merak ettiğim ürünlerden birisi. Teşekkürler Le Soleil 


Akne problemi için özel üretilmiş ürünler ile yanımızda olan Acnecinamide markasına çok teşekkürler.


Oda spreyleri ve dolap kokuları ile eşlik eden Ekoz Kozmetik e teşekkürler.


Tabii ki ilk yazımda geniş yer verdiğim ve bizleri nefis bir brunch eşliğinde ağırlayan Holiday Inn Çukurambar Hotel teşekkürleri sonuna kadar hak ediyor. Tüm sponsor firmalara bu ilk etkinliğimde bana güvenip destek verdikleri için minnettarım. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ürün deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim. Bundan sonra yine böyle güzel etkinliklerde değerli bloggerlar ve firmaları bir araya getirebilmek dileğiyle, hepinize sonsuz sevgiler, sağolun var olun :)




9 yorum:

  1. Her şey çok güzel olmuş. Herkesin emeğine sağlık :) Siz de harika gözüküyorsunuz ;)

    YanıtlaSil
  2. vuu bir daha ki etkinliğine gelmeliyim ben de:))

    YanıtlaSil
  3. öykücüğümün bakışlara bakk

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir etkinlik olmuş gerçekten, tebrikler, bloggerların kaynaştığı ve birbirlerini daha yakından tanıdıkları hoş etkinlikler bunlar gerçekten.

    YanıtlaSil
  5. ANKARA DA OTURMADIĞIMA ÇOK ÜZÜLDÜM

    YanıtlaSil
  6. herşey süperdi çok teşekkür ederim.seninde emeklerine sağlık.gelenekselleşmesini bekliyoruz :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir etkinlikti canım, bu güzel günde sizlerle olduğum için çok mutluyum.
    Herşey için tekrar teşekkür ederim.
    Sevgilerimle <3

    YanıtlaSil
  8. Çok güzeldi her şey,seninle tanıştığıma çok memnun oldum canım. Hediyelerin de harikaydı emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Hersey çok güzeldi canım iyiki biraraya geldik umarım hep devam eder bu güzel birlikteliklerimiz,emeğine sağlık opuldun :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.