Kişiye Özel Gömlek...

İlk blogger etkinliğim #ebrushkabrunch için sponsor firma arayışındayken keşfettim Gomlekchim adlı siteyi. Firma etkinliğime destek verdi ve ben de bu güzel marka ile tanışmış oldum. Sipariş verip gayet memnun kaldığımız için bu markayı sizler de tanıyın istiyorum. Gomlekchim.com da hem kadın hem erkek gömleğini istediğiniz kumaşla, istediğiniz modelde, kol ve yaka detaylarını, manşet ve cep dizaynına varana kadar kendiniz seçip sipariş edebiliyorsunuz. Ölçülerinizi de kendiniz sisteme giriyorsunuz. İlk siparişimizi geçerken biraz tedirgin olduk eşimle açıkçası. Doğru ölçüyor muyuz, hata yaparsak ve gömleği ziyan edersek ne olacak diye düşündük ölçüleri almaya başlarken. Fakat sonra gördük ki her bir ölçü için gayet anlaşılır kısa videolar yüklenmiş siteye. Hata yapma olasılığınız yok denecek kadar az. Biz de videolara bakarak ölçüleri sisteme girdik. Renk, model ve diğer detayları da seçtik, gömleğimizi beklemeye başladık :) Kargo günü gayet şık hazırlanmış bir kutu geldi Gomlekchim den. İçini açtık mis gibi kokan bir gömlek! Siparişin bir parçası mı bu bilemiyorum ama gömleğimiz mis gibi kokuyordu. Bu detaya bayıldım :) 



 Ayrıca sitede Hediye Çeki hizmeti de bulunuyor. Standart fiyatlarda olduğu gibi sizlerin de belirleyeceği tutarlarla da çek oluşturabilir ve hediye etmek istediğiniz kişiye iletebilirsiniz. Hediye Çeki sunduğunuz kişi kendisine iletilen tutar karşılığı siparişini tamamladı ve ölçüleri istediği gibi olmadı varsayalım. Bu durumda gomlekchim.com, müşteri ile iletişime geçtikten sonra hiçbir bedel talep etmeden göndereceği kargo kodu ile müşterinin gömleğini geri iade alarak revize edilen ölçüleriyle tekrar müşteriye iletiyormuş. %100 Müşteri Memnuniyeti kapsamında güven içerisinde siparişinizi tamamlayarak istediğiniz gömleğe sahip olabilirsiniz. Detaylara gelirsek manşetlere isim işlenebiliyor, bizim tercihimiz eşimin ad ve soyadının baş harfleri oldu.


Sonuç olarak sipariş aşamasındaki endişeler yersizmiş, onu anlamış olduk. Tam eşimin üstüne göre dikilmiş gömlek gerçekten kusursuzdu. Sitede kumaşın dokusuna kadar her detay birebir görülebildiği için sürpriz bir durum yoktu, tüm detaylar seçtiğimiz ve beğendiğimiz gibiydi. Ölçüler ise birebir uymuştu. Aşağıda acemi model poz vermeye uğraşırken :)


Diyeceğim o ki, Gomlekchim kişiye özel gömlek işini dört dörtlük şekilde yapıyor. Denedim ve gördüm. Yılbaşı öncesi hediye arayışında olanlar için çok şık bir alternatif olabilir. Ölçüleri eşinizin üzerine tam olan bir gömleğinden alarak sürpriz de yapabilirsiniz. Bana böyle bir hediye gelse çok mutlu olurdum doğrusu :)


10 yorum:

  1. Harika bir fikir.. Güle güle giysin acemi manken :)

    YanıtlaSil
  2. aaaa çok şık olmuş! manken tanıdık gibi ;)

    YanıtlaSil
  3. güzel seçim ben de eşime böyle birşey alabilirim o halde :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel yorumlarınıza teşekkür ederim ..)) Bugün kurban kesmem gerekiyor herhalde zira Ebrushka'da öyle yazıya konuk olmak ; fotografının konulması çok özel birşey. O bakımdan çok şanslıyım. Acemilik konusuna gelince ; ilk fotografta öyle yapmam gerekiyordu..Bakın bakalım sonrakilerde nasıl olacak ..))))

    YanıtlaSil
  5. Bende siparişimi eşim için vermiştim.Ne güzel öncelik olarak eşlerimizi düşünmemiz.Onlar bunu hakediyor bence.
    Çok kaliteli kumaşlar ve usta terzilerle dikim yapıyorlar.Site kullanımı okadar kolay ki ölçüleri nasıl alacağınız bile adım adım videolarla gösterilmiş.Bizde heyecanla siparişimizin gelmesini bekliyoruz.Serhan bey gibi benim eşimde cesaretli oluırmu modellik için bilemiyorum ama ikna edemesemde gömleğimizi mutlaka güzel bir yazı eşliğinde blogumda paylaşacağım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce eşim tabi :) hiç kendim için düşünmedim bile. Sizin siparişi de merakla bekliyorum canım öpüyorum :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.