Ulthera ile Ameliyatsız Yüz Germe

Bu teknoloji cildin alt katmanlarında yer alan taşıyıcı dokularda oluşan ses dalgalarını kullanır ve kollajen üretiminin uyarılması sayesinde ciltte gerginlik ve sıkılaşma sağlayan bir tedavi uygulamasıdır. Bu uygulama sonrasında daha fazla kollajen üretilir ve güçlenmiş bağ dokuları oluşmaktadır. Bunun yanında daha sıkı bir cilde sahip olabilir ve cildinizdeki kırışıklıklar etkili bir şekilde azaltılmaktadır. 
Ulthera ile Ameliyatsız Yüz Germe teknolojisiyle birlikte benzer uygulamalar da bulunur fakat günümüzde uzmanlar tarafından önerilen en etkili uygulama olduğu bilinir. İstenilen bölgeye oldukça hassas bir şekilde müdahale edildiği için son derece başarılı sonuçlar verebilmektedir. Cildin sıkılığını yitirmesi nedeniyle sarkma görülen alın, ağız, yanak, kaş, çene ve dekolte bölgelerini ameliyatsız bir şekilde toparlanarak gençleşme sağlamaktadır. Ulthera cihazı sayesinde yapılabilen bu uygulamada, ısı enerjisi sağlayan ses dalgaları, ekran ile kontrol edilir ve talep edilen doku derinliğine odaklandırılır. Bununla birlikte cildin üst tabakalarına zarar vermeden deri altındaki dokuda kollajen üretimini artıran ısı hasarları meydana getirir. Ameliyatsız bir cilt sıkılaştırma tekniği olan Ulthera sayesinde cildinizde oluşan sarkma ve gevşemeler tek seans uygulamalarıyla yeniden güçlendirilebilmektedir. 


Nasıl Uygulanır? 
Boyun ve yüz gençleştirme işlemleri sırasında ultrason dalgalarını taşıyan uygulama başlığı sayesinde cilde temas sağlanır ve cilt ve cildin alt kısımları bir ekran ile görüntülenir. Talep edilen uygulama bölgelerine ses dalgaları iletilir ve ısı hasarları meydana getirilir. Bu işlemden sonra da yeni bir kollajen yapımı başlar ve cilt yüzeyi de bu uygulamadan herhangi bir şekilde etkilenmez. Uygulama sonrasında ciltte belirgin bir şekilde değişimler meydana gelmektedir. Boyun ve yüz bölgelerinin tamamına yapılan uygulamalar yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir. İstenilen sonuca ulaşmak için tek seans uygulamasını tercih edebilirsiniz. Ulthera ile Ameliyatsız Yüz Germe işlemlerinde sadece elektriklenme hissi oluşacaktır. Bununda dışında herhangi bir yan etkisi yoktur. Uygulama sonrasında da ciltte leke ya da yanık izi gibi bir yan etkiye rastlanmıyor. Yaz aylarında da rahatlıkla yapılabilen bu uygulama, etkili ve güzel sonuçları beraberinde getirmektedir. 


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.