Kareli Elbise

İş yerinde olsun, hafta sonu olsun giymeyi en, ama en sevdiğim şey tartışmasız elbisedir. Öncelikle kendime yakıştırdığımdan, ikinci sebep de elbiselerin kombin derdi olmadan tek parça giyip çıkılmasından. En fazla hangi ayakkabı diye düşünürsünüz, o kadar da olsun :) 
Daha önceden de bahsettiğim gibi özellikle bele oturan ve eteği böyle kloş modeller favorim. Ancaaak, kilo konusunda pek istediğim noktada olmadığımdan dolayı bu tip elbiselerin de hepsi istediğim gibi durmuyor. Ne kadar ince bel olursa o kadar güzel duruyor. Gerçi ince vücutta her model güzel duruyor bunu da itiraf edelim yani. İşte böyle hem halinden hoşnut olmayıp hem de bir türlü aksiyon alıp işe girişemeyenlerdenim. İnşallah bu yıl bir beş kilo veririm de kendimi şaşırtırım. Ne diyorduk, işte bu kareli elbise sitede görünce hemen üstüne atladıklarımdan biri oldu. Tek düşündürücü tarafı pileli eteği. Ütüsü biraz zor oldu da :) Ama modeli çok sevdim. Altına krem rengi opak çorap giydim, saçlarımı da örüp tepeden topladım. İşte böyle:

v





Selfieler hep instagramda olacak değil ya bloga da koyalım bi tane :) İnstagram kullanıcı adım eebrubayrak ve çok güzel bir çekiliş yapıyorum, kazanan LAV dan yaldızlı bardak takımına sahip olacak, sayfama beklerim...


Kareli Elbise: Shein



5 yorum:

  1. Çok yakışmış güle güle kullan bende blog açtım bloguma girip takip eder ve hakkında yorum bırakırsan çok sevinirim. Yorumların benim için çok önemli http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Şahane ^_^ çok da yakışmış canım arkadaşım, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. elbise sana çok yakışmış. Güle güle giy canım...

    YanıtlaSil
  4. ben bu modeli çok sevdim tam benlikmiş :)

    YanıtlaSil
  5. Elbisler benim de her daim vazgeçilmezim.Ama çocuğun hareketle evresinde biraz kullanımı zorlaşıyor :) ne zaman ne yapacağı belli olmadığından ani hareketlerde dışarıda kendini kontrol etmek güç oluyor :)..Neyseki artık epey yol kat ettik aniden koşmalar,ataklar gitti de bende artık eskisi gibi giyebiliyorum..Elbisenin modeli çoook ciciymiş sana da inanılmaz yakışmış canım,güle güle,güzel günlerde giy..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.