Öpücüklü Kazak

Dudak baskılı materyaller arttıkça benim de bir tane öpücüklü bir şeyim olmasın mı dedim...Bu tatlı öpücüklü kazak siyah tayt pantolon ve beyaz gömlekle giyildi, çok da sevildi. Uzun elbiselerin üstüne de güzel duracağını düşünüyorum.




Pantolonum ise öyle yumuşak ve öyle rahat ki taytları aratmıyor rahatlıkta. Daha önceden birkaç başarısız pantolon denemesinden sonra son siparişlerimde artık daha dikkatliyim. Nihayet hem üstüme tam olan hem de rahat edeceğim pantolonları bulabiliyorum. Bunu da özellikle orta yükseklikte bel ve yumuşak tayt görünümlü pantolon arayanlara tavsiye ediyorum.




Hastalıktan kurtulamadığım bu cuma günü tek dileğim sağlık, sıhhat ve huzur. Kendim için zerre kadar korkmuyorum sadece Öykü'ye birşey olmasın yeter... Hoşçakalınnn...

Kazak:Shein 
Tayt Pantolon: Romwe


8 yorum:

  1. Güzel bir kombin olmuş cnm, tayt yaz kış v azgecilmezim oldu...tayt pantolonları bu yıl keşfettim ve dediğin gibi çok rahat...bir kez daha geçmiş olsun arkadaşım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir zamanlar taytlara burun kıvırırken artık en çok giydiğim şey oldu iyi mi kötü mü bilemedim?

      Sil
  2. ben de çok beğendim :) ya ebru ne zaman senin bloguna gelsem senin hep şu ofiste giydiğin kırmızı bir elbisen vardı onu hatırlıyorum zaten o yazıdan sonra kaynaşmıştık . vay be ebru kaç sene oldu walla . seviyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yasemin, karşılıklı :)
      Kırmızı elbise duruyor ama üstümde aynı duracağını sanmıyorum, bi deneyeyim iyi hatırlattın :)

      Sil
    2. hahaaa olur bir iki aya , iyi kilo verdin :)

      Sil
  3. ha ha bayıldım ben buna... güle güle giy...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.