Savor Döner'de Tadım Etkinliği


Sevgili Ankara Etkinlik Ayşegül'ün davetiyle gittiğimiz Podium AVM içinde bulunan Savor Döner çok lezzetli ve uygun fiyatlı menüsü ve şık atmosferiyle hepimizden güzel not aldı. Ankaralı kadın bloggerların da bu vesileyle bir araya geldiği akşama öncelikle Savor Döner'in yemekleri ve sonrasında bloggerlarla keyifli sohbet damgasını vurdu. Etleri özel kendi üretimleri olan, ekmeklerini kendileri yapan Savor Döner'de bu özen ve titizlik yemeklerin lezzetine fazlasıyla yansımıştı. 



Larien Dijital kadrajından her foto ayrı güzel, ellerine sağlık...


Bize düşen de bu güzelim yemeklerin tadına bakmak oldu:) Salata ile başlangıç yaptık.


Nefis köz biberli çorba geldi.


Pidelerinde ise favorim kuşbaşılı oldu. Zeytinli pidesini de denemenizi tavsiye ederim. Hafif tuzlu lezzetleri sevenler ve vejetaryenler için güzel bir alternatif.


Ve gelelim dönere...İskender şeklinde soslu olarak da servis edilen döneri ben sade olarak istedim. Eti ciddi anlamda lezzetli. Döner için tekrar giderim gibi görünüyor.


Finali ise nutellalı pide ile yaptık. Daha önce nutellalı pizza yemiş ve sevmiştim. Bunun farkı pide hamurundan yapılması. İçine muz ve çilek dilimlenmiş. Artık tadını siz düşünün :)


Bu nazik davet için Ankara Etkinlik Ayşegül'e tekrar teşekkür ederim. Bu vesile ile daha önce bilmediğimiz bir mekanda güzel bir tadım yaptık, yeni lezzetler tattık, blogger dostlarla sohbet ettik :) Aklınızda olsun Podium AVM, Savor Döner, dönerini mutlaka deneyin.



6 yorum:

  1. köz biberli çorbaya bayılırımm..

    YanıtlaSil
  2. hepiniz ışıl ışılsınız maşallah
    lezzetler harika görünüyor... :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. süper görünüyorsunuz ufalık olmasa atlayıp geleceğim Ankara'ya tanışmak için :)

    YanıtlaSil
  4. Çok eğlenmişe benziyorsunuz. Harika bir etkinliğe benziyor. :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.