Arganera Argan Yağı

Argan yağı ve argan yağlı ürünler piyasada artmaya başladıkça acaba hangisi iyi sorusu da ister istemez gündeme geliyor. Bir ürün popüler olmaya başladımı illa ki taklitleri ürüyor. En kötüsü de para verip faydasız ya da zararlı bir ürün satın almak galiba. Ben de özellikle bu tip popüler ürünlerde en bilinen markaları tercih etmeye çalışıyorum. Argan yağında Arganera  markasını daha önce de duymuştum. Farklı markalarda argan yağı da denemiştim. En son denediğim Arganera' dan memnun kaldım ve her zamanki gibi deneyimimi paylaşmak istedim.


Fas menşeli bu yağ hem cilt hem de saç için kullanılabiliyor. Ben kışın anormal kuruyan ellerime akşam uyguladım çok güzel yumuşattı nemlendirdi. Yüzüme de gece yatmadan önce masajla yedirerek sürdüm (göz çevresi hariç) yine ellerimde olduğu gibi çok güzel nemlendirdi. Ayrıca saç uçlarıma uyguladım ancak sonucu henüz söyleyemiyorum biraz daha devam etmem gerek.


30 ve 50 ml lik şişelerde satılan Argan yağının fotoğraflarda görünen ambalajı 30 ml olanı. Kullanırken az az  sürdüğünüz için kullanımı epey gidecek bir ürün. Tabi el, yüz ve saç hepsinde kullanacaksanız büyük boyu daha ekonomik olabilir.


Ürünü beğendim, sizlerde merak ediyorsanız buradan inceleyip satın alabilirsiniz.



3 yorum:

  1. Cilt, saç ve vücut bakımımda yağ kullanmaya bayılıyorum ben de, özellikle kışın! Dediğin gibi, o kadar az kullanmak yetiyor ki, 30 mL'si bile tüm kışı çıkarır bence. Aklımda olsun bu marka, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten argan yağı heryere kullanılan harika bir ürün. Ben bu sene çok faydasını gördüm :)

      Sil
  2. O zaman çok ekonomik. Teşekkürler canım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.