Bioderma Ürünleri

Önceden de bildiğim ve ilk olarak cilt temizleme suyu ile tanıştığım benim için özel markalardan biri Bioderma. Öykü doğduktan sonra ise farklı ürünleri ile tanıştım. Yeni doğduğu zamanlarda cildindeki kaşıntı ve kızarıklık için doktoru Bioderma ABC derm önermişti. Sonradan farklı markalar da kullandık ancak ilk aldığımız ürün ABC Derm hydratant nemlendirici oldu. Sonradan atopik cilt olduğu anlaşılınca uzun bir süre ABC Derm Ato kullandık. Altı aylıktan itibaren kaşıntı kızarıklık bitince aşağıda gördüğünüz ABC Derm nemlendirici yeterli geldi ve ona devam ettik. Bu krem çok güzel nemlendiriyor, cilde kolayca sürülebiliyor ve hafif mis gibi bir kokusu var. Ben de bazen ellerime ve yüzüme sürüyorum anında yumuşacık yapıyor. Epey de uzun süre dayanıyor. Şu an bende birden fazla yedeği var ki bu da en az bir sene demek : ) ABC Derm serisinin diğer bir ürünü ise bebek şampuanı. O da gayet memnun kaldığım ve devam ettiğim bir ürün. Göz yakmıyor, sabun içermiyor diğer ürünler gibi parabensiz ve hipoalerjenik. Ortadaki Atoderm duş yağı ise geçenlerde seriye katılan kuru ve hassa ciltler için bir ürün. Bunu da hem kendime hem Öykü'ye başlayacağım en kısa zamanda.


Kendi cilt bakımımda kulandığım Bioderma ürünlerinin başında ise yukarıda dediğim gibi Sensibio makyaj temizleme suyu geliyor. Durulama gerektirmeyen ve yormadan tüm makyajı rahatlıkla temizleyen harika bir temizleme ürünü. Makyajsız olsam da akşamları yatmadan pamukla silip o şekilde nemlendirmeye hazırlıyorum cildimi. Bu ürüne ilave bir de Hydrabio tonik var ki o da nemsiz ciltleri canlandıran ve benim de çok beğendiğim bir ürün oldu.  Kışın daha kuruyan ellerim ve dudaklarım için ise Bioderma nın Atoderm el ve dudak bakım kremleri kurtarıcı oldu. Benim gibi hassas ve kuru cildiniz varsa tavsiye ederim. Atoderm çok kuru atopik ciltler için özel bir seri. Kışın ben de tam bu hale geliyorum zaten.


Parabensiz temiz içerikli Bioderma ürünlerini gerçekten gözüm kapalı kullanıyorum diyebilirim.  Eğer hala bu markayla tanışmayanlar varsa yazım yardımcı olmuştur diye umuyorum :)



10 yorum:

  1. Atoderm serisi atopik cilt için gerçekten çok başarılı bir seri. Bu mavi seri de bebişlerin düzelen ciltlerini korumak için güzel. Ben geçenlerde bu duş yağını satın almıştım, çocuklar banyodan çıkmadan kullanıyorum, epey işe yarıyor koruma anlamında. Hydrabio tonik ise kıymetlimiz! Hepsini güle güle kullan sen de canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi güzel gerçekten. Duş yağını merak ediyorum eminim o da işe yarayacaktır .

      Sil
  2. toniği ve nemlendiricisi harika ben nemlendiricisini bitirdim bile :)

    YanıtlaSil
  3. Benimde en sevdiğim markalardan, bizde kardeşimle birlikte ve bebiş için kullanıyoruz.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bioderma ürünlerini bende gözüm kapalı kullanırım ürün kaliteleri çok iyi oluyor.Sensibio H2o misel losyondan özellikle çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de o sensibio makyaj temizleme suyunu çok kullanıyorum. Kurutmuyor Garnier gibi. Ayrıca diğer ürünler de çok güzel

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.