Kapşonlu Sweat

Havalar yavaş yavaş paltoların fazla geldiği, ince montların da yetmediği bir döneme giriyor. Hele ki Ankara da yaşıyorsanız benim gibi hırkanın, ceketin mevsimi nerdeyse Hazirana kadar sürer :) Yoo hiç de abartmıyorum, sıcak yaz gecelerinde bile ufak bir şal, incecik bir triko bulundurmadan çıktığımı bilmem. Artık her yere arabayla gidildiği için hava soğuk olsa bile iniş binişde sıcak tutacak sonrasında da ağırlık yapmayacak üstler çok işime yaramıştır her zaman. Buradan hareketle önden fermuarlı ve kapşonlu bu sweatshirt ilgimi çekti. Aslında iç astarının leoparlı polardan olması da beni biraz etkiledi diyebilirim :) Ve sonuç olarak şu an benimle :)




Ve bu karenin en altındaki minnoş parmakların sahibini bilenler el kaldırsın :)




Sweatshirt burada
Başka eşofman takımlar için buraya bakabilirsiniz.

Sevgiler, selamlar :)


8 yorum:

  1. canım ya çok yakışmış prensesi de çok öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Ay tam mevsimlik ve hatta tam senlikmiş Ebru!!! Şu Romwe'den kargom sağ salim gelirse bir de bunu sipariş edeyim :) Güle güle giy, öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak o dediklerini aldın mi? Yorumlarını bekliyorum

      Sil
    2. Aldım aldım, gelsin diye bekliyorum Nilgün :) Express shipping oldu hem de, bakalım ne zaman ulaşacak?

      Sil
  3. Çok tatlı. Güzele ne yakışmaz. Maşallah. Ebru bu arada ortak tanıdığımız çıktı. Benim stajer öğretmenimin annesi ile babanın iş arkadaşı çıktı. Annem seni ve arkadasinin kızını takip ediyor deyince diğerinin de sen olduğu ortaya çıktı. Ebru Öziş benim stajerim. Çok tatli bir kız o da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumuna teşekkürler Nilgüncüm, ortak tanıdık olayına çok şaşırdım ve sevindim beni epey eskilere götürdün, öpüyorum.

      Sil
  4. Merhabalar siteniz çok güzel kendinize ait yemek tarifiniz var ise bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizler de bizlere kendi yemek tariflerinizi göndererek yemek tarifleri yarışmamıza katılabilirsiniz.
    http://www.oktayusta-yemektarifleri.com/

    http://www.oktayusta-yemektarifleri.com/p/tarif-gonder.html

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.