Prozinc Kinoa Serisi



Kadınlar için en önemli konulardan biri de saçlar ve saç bakımı. Hepimiz sağlıklı, gür ve bakımlı saçlar istiyoruz orası kesin. Ancak kaçımız istediğimiz saça sahibiz derseniz orası tartışılır. Boya, röfle gibi kimyasal işlemler, ilerleyen yaş, gebelik sonrası dökülmeler, stres derken saçlarımız dış etkilere çok açık. Kaderine bırakırsak ne yazık ki mat, cansız ve sağlıksız saçlarla yaşamak zorunda kalıyoruz. Benim saçım yıllardır sarıya boyanıyor. Uzun yıllar röfleyle açtırdığım saçlarımı artık kendim evde boyuyorum. Röfleden vazgeçmek bana nerdeyse iki katı çoğalan ve daha hızlı uzayan saçlar olarak döndü. Ancak bu da yeterli değil. Boyalı ve kuru saçlara sıkı bir bakım şart. Saç boyama yazımı buradan ve hızlı saç uzatma kürü yazımı da buradan okuyabilirsiniz. Şimdi bahsedeğim ürün ise gerçekten benimki gibi kuru boyalı saçlara deyim yerindeyse hayat veren bir ürün: Prozinc Kinoalı saç bakım seti. Bu marka ile Ebrushka Brunch etkinliğimde sponsor oldukları zaman tanıştım. Set kinoalı şampuan, saç kremi ve bakım yağından oluşuyor.


Banyo öncesi yağı tüm saça yedirerek uyguluyoruz. Bir saat bekledikten sonra şampuan ve krem uyguluyoruz. Saçı gerçekten besliyor ve yumuşatıyor. Benim saçımın son dönemdeki kurtarıcısı Prozinc markasını bilmiyorsanız mutlaka kenara not edin, dahası deneyin. Kesinlikle çok kaliteli, nefis bir ürün.





9 yorum:

  1. Ben de çok memnunum canım ya bir şişesi bitmek üzere :)

    YanıtlaSil
  2. öncelikle fiyatını öğrenebilirmiyim ve son olarak reklammı tavsiyemi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye :) çünkü ürünle ilgili yazı yazma yada reklam yapma gibi mecburiyetim yok. Beğendiğim için paylaştım ancak fiyatını bilmiyorum...
      Sevgiler

      Sil
  3. Ya ben de yağına bayıldım! Hatta aynen, seri olarak saçlarıma ombre yaptırdıktan sonra kullanmaya başladım ve gerçekten çok başarılı olduğunu hissediyorum. Bir süre sonra blogda da yer alacak zaten, güle güle kullan sen de Ebru'cum; ayrıca saç yağı ve maskesiyle beni tanıştırmış olduğun için teşekkür ederim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim bende çok memnun kaldım :) sizlerin de aynı fikirde olmasına ayrıca sevindim öpüyorum :)

      Sil
  4. Deneyenler memnun sanırım eert bir uzun ve güzel saç meraklısı olarak deniycem mutlaka bu ürünü:)

    YanıtlaSil
  5. Ürüne nereden ulaşabilirim acaba?

    http://birrujbiroje.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagram hesabı prozincturkiye olarak geçiyor ordan ulaşabilirsiniz :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.