Bohem Şıklık/ Bohemian Style

Boho tarz elbiseleri çok seviyorum. Bu tarzın olmazsa olmazı maksi elbiseleri son zamanlarda çok kullanamasamda tunik ve özellikle kısa elbiseler  çok dikkatimi çekiyor. Hele ki havalar ısınıp güneş yüzünü gösteriyorsa demektir ki bu tip elbiselerin tam zamanı gelmiş. Bu da demek oluyor ki yeni alışverişler kapıda :)

Püsküller, tığ işi örgüler ve ispanyol paçalarla renklenen bohem stilinin özü rahatlık aslında. Bu tip kıyafetleri botlar ve mantar topuklarla tamamlayabilirsiniz. İşte beğendiklerim ve linkleri aşağıda. Diğer elbise modelleri için buraya tık. Bu kahve renkli süet kumaş elbiseye gerçekten bayıldım. Ankara da nerde nasıl kullanılır bilemem ama yaz geceleri için harika bir parça hele bir de yanık tende düşünülürse.


İşte çok hoşuma giden ama ne yazık ki pek giyemediğim maksi elbiselere bir örnek. Tam sevdiğim tarz, ince şifon kumaş, beli kemerli, kol boyu şahane ama nedense maksi etekleri rahat kullanamıyorum. Fikrim değişirse ilk alacağım böyle bir elbise olacak ama o kesin.


Kısa elbiseler daha benlik işte bunun gibi. Hem renkli hem rahat hem modern.


Bir de böyle ara boylar var, ki aslında ara boyu pek kullanmam ancak siyah beyaz olması ve öndeki dantel detaylar beni mest etti.


Denim kumaşlar ve böyle karpuz kollar, kloş etek filan harika. Bir beş kilo verince tabi :) Yalnız bayıldım, botla çizmeyle kombinlediğimi düşündüm, çok tatlı bir model gerçekten.


İşte elbise deyince bunlar çıktı bu sefer de karşıma, nasıl umarım beğenmişsinizdir. Hepsi ve daha fazlası için sizi buraya alalım :)






13 yorum:

  1. hepsi de çok hoşmuş..

    YanıtlaSil
  2. ilk resimdeki elbisenin rengi ve kumaşı özellikle de rahat kesimi çok güzel duruyor, ikinci elbiseninde göğüs kesimi ve kol boyunu çok sevdim.. hem rahat hem şık bir tarz bohem gerçekten de :)

    YanıtlaSil
  3. genelde bu tarz giyerim, ilk elbiseyi çok sevdim

    YanıtlaSil
  4. Hepsi çok güzeller.En üsttekine benzer bir elbisemi eden çıkardığıma çok pişmanm şimdi.Modası geçti derken tekrar moda oluverdi...

    YanıtlaSil
  5. Bu siteyle daha önce çalışmışlığım var, çok güzel ürünleri.

    YanıtlaSil
  6. Şu ikinci uzun olan nasıl güzeeel :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, bohem modelleri araştırırken sitenizi buldum dikişe bir yıldır gönül verdim henüz istediklerimi dikemedim bugünlerde sırada bohem dikmek var :)sunduğunuz modellere bayldım .

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.